pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga

21.06.2017 - 12:03, Güncelleme: 21.06.2017 - 12:03
 

Konya'da Bir Kişinin Öldüğü Silahlı Kavga

Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan biri tutuklandı- Taraflar arasındaki kavganın "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edildi

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edilen, bir kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali Sönmez'in öldüğü silahlı kavgaya ilişkin soruşturma çerçevesinde, olayda yaralanan ve tedavileri tamamlanan Niyazi H, Bayram H, Celal R. ve Yaşar N. ile kavgaya karıştığı belirlenen Mehmet Ali Y'yi gözaltına aldı.Zanlıların ifadelerinde, tartışmanın omuz atma meselesinden çıktığını belirttikleri öğrenildi. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Bayram H. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan tabancayı kullandığı öne sürülen Niyazi H. tutuklandı, Mehmet Ali Y, Celal R. ve Yaşar N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde, 3 gün önce iki grup arasında tartışma çıkmış, silahlı kavgaya dönüşen olayda Ali Sönmez olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi H, Bayram H, Faruk S, Celal R. ve Yaşar N. silahla yaralanmıştı.
Adliyeye sevk edilen 5 zanlıdan biri tutuklandı- Taraflar arasındaki kavganın "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edildi

KONYA (AA) - Konya'da iki grup arasında "omuz atma" meselesinden çıktığı iddia edilen, bir kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 5 zanlıdan biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Ali Sönmez'in öldüğü silahlı kavgaya ilişkin soruşturma çerçevesinde, olayda yaralanan ve tedavileri tamamlanan Niyazi H, Bayram H, Celal R. ve Yaşar N. ile kavgaya karıştığı belirlenen Mehmet Ali Y'yi gözaltına aldı.

Zanlıların ifadelerinde, tartışmanın omuz atma meselesinden çıktığını belirttikleri öğrenildi.

İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlılardan Bayram H. savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan tabancayı kullandığı öne sürülen Niyazi H. tutuklandı, Mehmet Ali Y, Celal R. ve Yaşar N. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi'nde, 3 gün önce iki grup arasında tartışma çıkmış, silahlı kavgaya dönüşen olayda Ali Sönmez olay yerinde hayatını kaybederken, Niyazi H, Bayram H, Faruk S, Celal R. ve Yaşar N. silahla yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.