pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kazımkarabekir Kaymakamlığından İftar

21.06.2017 - 11:08, Güncelleme: 21.06.2017 - 11:08
 

Kazımkarabekir Kaymakamlığından İftar

KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamlığı, şehit ve gazi yakınları için iftar düzenledi.Karaman Valisi Süleyman Tapsız, bir restoranda düzenlenen iftarda,...

KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamlığı, şehit ve gazi yakınları için iftar düzenledi.Karaman Valisi Süleyman Tapsız, bir restoranda düzenlenen iftarda, yardımlaşmanın ve paylaşmanın dolu dolu yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı olan ramazan-ı şerifin birlik ve beraberliğin devamına, kardeşlik ikliminin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.Tapsız "Bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.Programa, Kaymakam Ramazan Polat, İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, il genel meclis üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.
KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamlığı, şehit ve gazi yakınları için iftar düzenledi.Karaman Valisi Süleyman Tapsız, bir restoranda düzenlenen iftarda,...
KARAMAN (AA) - Kazımkarabekir Kaymakamlığı, şehit ve gazi yakınları için iftar düzenledi.
Karaman Valisi Süleyman Tapsız, bir restoranda düzenlenen iftarda, yardımlaşmanın ve paylaşmanın dolu dolu yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı olan ramazan-ı şerifin birlik ve beraberliğin devamına, kardeşlik ikliminin pekişmesine vesile olması temennisinde bulundu.
Tapsız "Bu toprakları bize mukaddes bir vatan emanet eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor hayattaki gazilerimize şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Programa, Kaymakam Ramazan Polat, İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, il genel meclis üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.