pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gölova'da Öğrencilere Kültür Gezisi

20.06.2017 - 17:43, Güncelleme: 20.06.2017 - 17:43
 

Gölova'da Öğrencilere Kültür Gezisi

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde eğitim gören 40 öğrenci kültür gezisi kapsamında Ankara'yı gezdi.Gölova Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde eğitim gören 40 öğrenci kültür gezisi kapsamında Ankara'yı gezdi.Gölova Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği değişik okullardan 40 öğrenci ve 5 öğretmen için kültür gezisi düzenlendi. Gezi kapsamında öğrenciler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderleri tarafından verilen hediyelerin sergilendiği müzeyi de gezen öğrenciler, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi, Kocatepe Cami, Çankaya Köşkü ve Gençlik Parkını da görme fırsatı buldu.
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde eğitim gören 40 öğrenci kültür gezisi kapsamında Ankara'yı gezdi.Gölova Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde eğitim gören 40 öğrenci kültür gezisi kapsamında Ankara'yı gezdi.

Gölova Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği değişik okullardan 40 öğrenci ve 5 öğretmen için kültür gezisi düzenlendi.

Gezi kapsamında öğrenciler, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dünya liderleri tarafından verilen hediyelerin sergilendiği müzeyi de gezen öğrenciler, Anıtkabir, Hacı Bayram Veli Türbesi, Kocatepe Cami, Çankaya Köşkü ve Gençlik Parkını da görme fırsatı buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.