pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ulaş'ta Eğitim Çalışmaları Değerlendirildi

20.06.2017 - 17:08, Güncelleme: 20.06.2017 - 17:08
 

Ulaş'ta Eğitim Çalışmaları Değerlendirildi

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı. Ulaş Kaymakamlığı Konferans Salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı. Ulaş Kaymakamlığı Konferans Salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, projeler, okul içi yapılan etkinlikler ve TEOG sınavı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirdiklerini söyleyen Aslan, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Aslan, yeni dönemde başarı çıtasını daha ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Toplantıya, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezi̇k, Fehmi Doğan, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı. Ulaş Kaymakamlığı Konferans Salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ulaş Kaymakamlığı Konferans Salonunda ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, projeler, okul içi yapılan etkinlikler ve TEOG sınavı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başarılı bir eğitim-öğretim dönemi geçirdiklerini söyleyen Aslan, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Aslan, yeni dönemde başarı çıtasını daha ileri noktaya taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

Toplantıya, ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bülent Çezi̇k, Fehmi Doğan, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.