pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kadir Gecesi'ne Doğru

20.06.2017 - 13:13, Güncelleme: 20.06.2017 - 13:13
 

Kadir Gecesi'ne Doğru

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Ünver, mesajında, Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Ünver, mesajında, Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu. Gecenin, inananlar için feyz ve bereketle dolu kutlu bir gece olduğunu vurgulayan Ünver, bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu hatırlattı.Ünver, "Kadir Gecesi, sahip olduğu değere yönelik olarak idrak edilmesi gerekiyor. Bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi'nin feyz ve bereketinden yararlanalım." kaydetti.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Ünver, mesajında, Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Ünver, mesajında, Kadir Gecesi'nin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Gecenin, inananlar için feyz ve bereketle dolu kutlu bir gece olduğunu vurgulayan Ünver, bu gecenin bin aydan daha hayırlı olduğunu hatırlattı.

Ünver, "Kadir Gecesi, sahip olduğu değere yönelik olarak idrak edilmesi gerekiyor. Bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi'nin feyz ve bereketinden yararlanalım." kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.