pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Otobüs Kazası

20.06.2017 - 12:43, Güncelleme: 20.06.2017 - 12:43
 

Kayseri'de Otobüs Kazası

İlk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı kazada, yolcuların tahliyesinin ardından otobüs yandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, kontrolden çıkarak refüje çarpan yolcu otobüsü, yolcuların tahliye edilmesinin ardından yandı.Ahmet Turan K. yönetimindeki 60 Hz 403 plakalı yolcu otobüsü, Lalebeli mevkisinde kontrolden çıkarak refüje çarptı. Otobüs daha sonra karşı yöne geçerek yol kenarındaki tarlada durdu. Kazada ilk belirlemelere göre yolculardan 6'sı yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.Yolcuların tahliyesinin ardından otobüste çarpmanın etkisiyle yangın başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, otobüs kısa sürede kullanılamaz hale geldi.Sürücü Ahmet Turan K, polis ekiplerine lastik patladığı için otobüsün kontrolünü kaybettiğini, yolcuları tahliye ettikten sonra yangın başladığını söyledi.
İlk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı kazada, yolcuların tahliyesinin ardından otobüs yandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, kontrolden çıkarak refüje çarpan yolcu otobüsü, yolcuların tahliye edilmesinin ardından yandı.

Ahmet Turan K. yönetimindeki 60 Hz 403 plakalı yolcu otobüsü, Lalebeli mevkisinde kontrolden çıkarak refüje çarptı. Otobüs daha sonra karşı yöne geçerek yol kenarındaki tarlada durdu.

Kazada ilk belirlemelere göre yolculardan 6'sı yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Yolcuların tahliyesinin ardından otobüste çarpmanın etkisiyle yangın başladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürürken, otobüs kısa sürede kullanılamaz hale geldi.

Sürücü Ahmet Turan K, polis ekiplerine lastik patladığı için otobüsün kontrolünü kaybettiğini, yolcuları tahliye ettikten sonra yangın başladığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.