pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İftar Çadırında İstihdam Seferberliği

20.06.2017 - 11:33, Güncelleme: 20.06.2017 - 11:33
 

İftar Çadırında İstihdam Seferberliği

NİĞDE (AA) - Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanları ramazanda iftar çadırlarının bulunduğu alanlarda stant açıyor.Kurum çalışanları,...

NİĞDE (AA) - Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanları ramazanda iftar çadırlarının bulunduğu alanlarda stant açıyor.Kurum çalışanları, Niğde Belediyesinin şehrin farklı noktalarındaki iftar etkinliklerinde stant açarak, iş arayan vatandaşlara İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verip, iş bulmalarına yardımcı oluyor. İl Müdürü Ali Bingül, evine ekmek götüremeyen vatandaşlara ulaşmayı, iş arayan, meslek edinmek isteyen vatandaşlara iş bulmayı amaçladıklarını kaydetti.Bingül, "İş arayan ve meslek edinmek isteyenler, stantlarımızda iş ve meslek danışmanları ile birebir görüşebiliyor. İş arayan kaydı oluşturma, uygun işlere yönlendirme, işsizlik sigortası, işbaşı eğitim programı, üniversite öğrencilerine CV hazırlama, iş arama kanalları, işverenlere de yeni istihdam teşvikleri gibi konularda bilgi veriliyor." dedi.
NİĞDE (AA) - Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanları ramazanda iftar çadırlarının bulunduğu alanlarda stant açıyor.Kurum çalışanları,...

NİĞDE (AA) - Niğde Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü çalışanları ramazanda iftar çadırlarının bulunduğu alanlarda stant açıyor.

Kurum çalışanları, Niğde Belediyesinin şehrin farklı noktalarındaki iftar etkinliklerinde stant açarak, iş arayan vatandaşlara İŞKUR hizmetleri hakkında bilgi verip, iş bulmalarına yardımcı oluyor.

İl Müdürü Ali Bingül, evine ekmek götüremeyen vatandaşlara ulaşmayı, iş arayan, meslek edinmek isteyen vatandaşlara iş bulmayı amaçladıklarını kaydetti.

Bingül, "İş arayan ve meslek edinmek isteyenler, stantlarımızda iş ve meslek danışmanları ile birebir görüşebiliyor. İş arayan kaydı oluşturma, uygun işlere yönlendirme, işsizlik sigortası, işbaşı eğitim programı, üniversite öğrencilerine CV hazırlama, iş arama kanalları, işverenlere de yeni istihdam teşvikleri gibi konularda bilgi veriliyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.