pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması

19.06.2017 - 14:08, Güncelleme: 19.06.2017 - 14:08
 

İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de organize edilen "İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması"na katılan imamlar, birinci olmak için minberde hutbe okudu.Hoca Ahmet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de organize edilen "İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması"na katılan imamlar, birinci olmak için minberde hutbe okudu.Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde gerçekleştirilen yarışmaya, 8 ilden imamlar katılarak, jüri önünde etkili ve anlaşılır hutbe okumaya çalıştı.İl Müftüsü Osman Arslan'ın jüri başkanlığı yaptığı yarışmada, jüri heyeti ve camiye gelen vatandaşlar imamları dikkatlice dinledi.Arslan, burada yaptığı konuşmada, her yıl ülke genelinde imamlar ve müezzinler arasında etkili hutbe okuma, hafızlık, ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmalarının düzenlendiğini söyledi.Hutbe yarışmasına Kırşehir'in yanı sıra Kayseri, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Aksaray ve Konya olmak üzere 8 ilin katıldığını aktaran Arslan, seçilecek bölge birincisinin İstanbul'da düzenlenecek Türkiye finaline gitmeye hak kazanacağını vurguladı.Yarışmaya Kayseri'den katılan imam Sadi Özmen birinci oldu. Özmen, Türkiye finallerinde İç Anadolu Bölgesi'ni temsil edecek.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de organize edilen "İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması"na katılan imamlar, birinci olmak için minberde hutbe okudu.Hoca Ahmet...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de organize edilen "İç Anadolu Bölgesi Hutbe Yarışması"na katılan imamlar, birinci olmak için minberde hutbe okudu.

Hoca Ahmet Yesevi Camisi'nde gerçekleştirilen yarışmaya, 8 ilden imamlar katılarak, jüri önünde etkili ve anlaşılır hutbe okumaya çalıştı.

İl Müftüsü Osman Arslan'ın jüri başkanlığı yaptığı yarışmada, jüri heyeti ve camiye gelen vatandaşlar imamları dikkatlice dinledi.

Arslan, burada yaptığı konuşmada, her yıl ülke genelinde imamlar ve müezzinler arasında etkili hutbe okuma, hafızlık, ezanı ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmalarının düzenlendiğini söyledi.

Hutbe yarışmasına Kırşehir'in yanı sıra Kayseri, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Aksaray ve Konya olmak üzere 8 ilin katıldığını aktaran Arslan, seçilecek bölge birincisinin İstanbul'da düzenlenecek Türkiye finaline gitmeye hak kazanacağını vurguladı.

Yarışmaya Kayseri'den katılan imam Sadi Özmen birinci oldu. Özmen, Türkiye finallerinde İç Anadolu Bölgesi'ni temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.