pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Babalar Günü

17.06.2017 - 16:28, Güncelleme: 17.06.2017 - 16:28
 

Babalar Günü

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye Başkanı Bahçeci, mesajında, babaların her an saygıyla anılması gerektiğini, Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu bulunduğunu kaydetti.Ailenin koruyucusu ve kollayıcısı en değerli varlığın babalar olduğunu aktaran Bahçeci, "Babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygı duygularıyla güçlenen aile ocağı içinde, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.Kendirli ise, mesajında, güçlü ailenin temel yapı taşı olan babaların, çocukların geleceğe güvenle hazırlanmasında, toplumsal değerlerin korunmasında ve bu değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılmasında belirleyici bir rol üstlendiğini vurguladı.Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babaların önemine dikkat çeken Kendirli, şunları kaydetti:"Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizleri onurlandıran babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Bu nedenle vefa duygusunun ve inançlarımızın gereği olarak babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Her anında varlıklarıyla bizlere güç veren başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Belediye...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Bahçeci, mesajında, babaların her an saygıyla anılması gerektiğini, Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu bulunduğunu kaydetti.

Ailenin koruyucusu ve kollayıcısı en değerli varlığın babalar olduğunu aktaran Bahçeci, "Babaların ve baba adaylarının Babalar Günü'nü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygı duygularıyla güçlenen aile ocağı içinde, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kendirli ise, mesajında, güçlü ailenin temel yapı taşı olan babaların, çocukların geleceğe güvenle hazırlanmasında, toplumsal değerlerin korunmasında ve bu değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılmasında belirleyici bir rol üstlendiğini vurguladı.

Çocuklarını güvenli bir geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyen, onları yaşama hazırlayan, onlara her zaman destek olan ve ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babaların önemine dikkat çeken Kendirli, şunları kaydetti:

"Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşuyla bizleri onurlandıran babalarımızın, sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımız süresince her zaman gönüllerini hoş tutmalı, onlara hayatlarının her anında en değerli varlıklarımız olduklarını hissettirmeliyiz. Bu nedenle vefa duygusunun ve inançlarımızın gereği olarak babalarımıza saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Her anında varlıklarıyla bizlere güç veren başta şehit babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.