pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mucur'dan Suriye Türkmenlerine Yardım

17.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 17.06.2017 - 16:18
 

Mucur'dan Suriye Türkmenlerine Yardım

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.Mucur Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Öztürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.Mucur Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Öztürk, yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yurt genelinde başlatılan Türkmenlere yardım kampanyasına Mucur Ülkü Ocakları olarak destek verdiklerini, her zaman destek olacaklarını ve onları unutmadıklarını belirtti.Mucur'dan yardım kampanyası için giysi ve kuru gıda olmak üzere 2 ayrı malzeme toplandığını aktaran Öztürk, şunları kaydetti:"Mucur'da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın desteği ile yardım paketlerini hazırladık. Paketleri Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığımıza teslim ettik. İnşallah bayramdan önce bizzat Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz tarafından Türkmen kardeşlerimize teslim edilecektir. Herkesin bu ramazan ayı içerisinde yapmış olduğu yardımları Allah kabul etsin. Allah herkesten ayrı ayrı razı olsun. Irak ve Suriye'deki soydaşlarımız için Ülkü Ocakları olarak her zaman gereken desteği göstereceğiz." Öztürk, Mucur'da 40 koli giysi, 30 koli de gıda malzemesi toplandığını ifade etti.
KIRŞEHİR (AA) - Mucur Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.Mucur Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Öztürk,...

KIRŞEHİR (AA) - Mucur Ülkü Ocakları, Suriye Türkmenleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdi.

Mucur Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Öztürk, yaptığı açıklamada, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından yurt genelinde başlatılan Türkmenlere yardım kampanyasına Mucur Ülkü Ocakları olarak destek verdiklerini, her zaman destek olacaklarını ve onları unutmadıklarını belirtti.

Mucur'dan yardım kampanyası için giysi ve kuru gıda olmak üzere 2 ayrı malzeme toplandığını aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Mucur'da vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın desteği ile yardım paketlerini hazırladık. Paketleri Kırşehir Ülkü Ocakları İl Başkanlığımıza teslim ettik. İnşallah bayramdan önce bizzat Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay Kılavuz tarafından Türkmen kardeşlerimize teslim edilecektir. Herkesin bu ramazan ayı içerisinde yapmış olduğu yardımları Allah kabul etsin. Allah herkesten ayrı ayrı razı olsun. Irak ve Suriye'deki soydaşlarımız için Ülkü Ocakları olarak her zaman gereken desteği göstereceğiz."

Öztürk, Mucur'da 40 koli giysi, 30 koli de gıda malzemesi toplandığını ifade etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.