pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ürgüp Kaymakamına Ziyaret

16.06.2017 - 16:53, Güncelleme: 16.06.2017 - 16:53
 

Ürgüp Kaymakamına Ziyaret

NEVŞEHİR - (AA) Ankara'da bulunan Ürgüplüler Derneği Başkanı Zekai Ulusoy ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı...

NEVŞEHİR - (AA) Ankara'da bulunan Ürgüplüler Derneği Başkanı Zekai Ulusoy ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı ziyaret etti.Dernek Başkanı Ulusoy, Kaymakam Maraşlı'ya derneğin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ulusoy, 1997 yılından bugüne kadar aktif olan dernekleri aracılığıyla, başta Ankara olmak üzere tüm dünyadaki Ürgüplü hemşehrilerimizle bir çatı altında buluşmayı amaçladıklarını ifade etti.Kaymakam Maraşlı ise dernek yetkililerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
NEVŞEHİR - (AA) Ankara'da bulunan Ürgüplüler Derneği Başkanı Zekai Ulusoy ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı...

NEVŞEHİR - (AA) Ankara'da bulunan Ürgüplüler Derneği Başkanı Zekai Ulusoy ve beraberindeki yönetim kurulu heyeti Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı'yı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ulusoy, Kaymakam Maraşlı'ya derneğin faaliyet alanları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ulusoy, 1997 yılından bugüne kadar aktif olan dernekleri aracılığıyla, başta Ankara olmak üzere tüm dünyadaki Ürgüplü hemşehrilerimizle bir çatı altında buluşmayı amaçladıklarını ifade etti.

Kaymakam Maraşlı ise dernek yetkililerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.