pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Ramazan Etkinlikleri

16.06.2017 - 12:28, Güncelleme: 16.06.2017 - 12:28
 

Kayseri'de Ramazan Etkinlikleri

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'na Goncagül tiyatrosu konuk oldu. Hüseyin Goncagül’ün sunumu ve geleneksel Türk tiyatrosunun...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'na Goncagül tiyatrosu konuk oldu. Hüseyin Goncagül’ün sunumu ve geleneksel Türk tiyatrosunun ünlü karakteri İbiş'le izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Goncagül tiyatrosu, sahnede çeşitli yarışmalar düzenledi.Gecede ayrıca Engin Özdeş sahne alırken birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Gecenin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, Hüseyin Goncagül'e çiçek verdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'na Goncagül tiyatrosu konuk oldu. Hüseyin Goncagül’ün sunumu ve geleneksel Türk tiyatrosunun...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı'na Goncagül tiyatrosu konuk oldu.

Hüseyin Goncagül’ün sunumu ve geleneksel Türk tiyatrosunun ünlü karakteri İbiş'le izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Goncagül tiyatrosu, sahnede çeşitli yarışmalar düzenledi.

Gecede ayrıca Engin Özdeş sahne alırken birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Gecenin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Darendelioğlu, Hüseyin Goncagül'e çiçek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.