pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı

15.06.2017 - 11:23, Güncelleme: 15.06.2017 - 11:23
 

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yılı

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Komutanlığı, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı...

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Komutanlığı, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kentteki bir otelde düzenlenen iftar programına Sivas Valisi Davut Gül, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız şehit aileleri, yakınları ve gaziler katıldı. Programda konuşan Şen, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Başarılarla dolu köklü bir tarihe sahip olan jandarma genel komutanlığı, kuruluşundan bu güne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mahzar olmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur güvenliğinin temini kamu düzeninin muhafazası yönünde ki hizmetleri ile ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır." dedi.Konuşmaların ardından Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü için Aşık Erkani’nin hazırladığı Jandarma Türküsü söylendi. Programda "Jandarma" isimli şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Komutanlığı, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı...

SİVAS (AA) - Sivas İl Jandarma Komutanlığı, jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kentteki bir otelde düzenlenen iftar programına Sivas Valisi Davut Gül, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen, İl Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız şehit aileleri, yakınları ve gaziler katıldı.

Programda konuşan Şen, teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Başarılarla dolu köklü bir tarihe sahip olan jandarma genel komutanlığı, kuruluşundan bu güne kadar yüce milletimizin engin sevgi ve güvenine mahzar olmuş Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur güvenliğinin temini kamu düzeninin muhafazası yönünde ki hizmetleri ile ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır." dedi.

Konuşmaların ardından Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü için Aşık Erkani’nin hazırladığı Jandarma Türküsü söylendi.

Programda "Jandarma" isimli şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.