pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir’de Yetimler İçin İftar Programı

15.06.2017 - 10:23, Güncelleme: 15.06.2017 - 10:23
 

Seydişehir’de Yetimler İçin İftar Programı

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Seydişehir Şubesince "Yetimler Buluşması" adıyla iftar programı düzenlendi. Bir düğün...

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Seydişehir Şubesince "Yetimler Buluşması" adıyla iftar programı düzenlendi. Bir düğün salonunda düzenlenen programa 150 yetim aileleri ile birlikte katıldı. Seydişehir Şube Başkanı Harun Camcı, İHH'nın 25 yıl önce Bosna’da Müslümanlara uygulanan baskılar neticesinde kurulduğunu, o günden bu yana İslam coğrafyasındaki mazlumların hep yanında yer aldığını belirtti. Camcı, yemeğe katılanlara teşekkür etti. Programa Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Uysal da katıldı.
KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Seydişehir Şubesince "Yetimler Buluşması" adıyla iftar programı düzenlendi. Bir düğün...

KONYA (AA) - Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Seydişehir Şubesince "Yetimler Buluşması" adıyla iftar programı düzenlendi.

Bir düğün salonunda düzenlenen programa 150 yetim aileleri ile birlikte katıldı.

Seydişehir Şube Başkanı Harun Camcı, İHH'nın 25 yıl önce Bosna’da Müslümanlara uygulanan baskılar neticesinde kurulduğunu, o günden bu yana İslam coğrafyasındaki mazlumların hep yanında yer aldığını belirtti.

Camcı, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Programa Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Konya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Uysal da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.