pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

14.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 14.06.2017 - 13:43
 

Elektrik Akımına Kapılan İşçi Hayatını Kaybetti

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.Özel bir elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.Özel bir elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan 27 yaşındaki Oğuzhan Oğuz, ilçeye bağlı Hacıpınar Mahallesi'nde elektrik sigortası değiştirmek için orta gerilim hattı üzerindeki ayırıcı direğe çıktı. Burada akıma kapılan işçi, dengesini kaybederek beton zemine düştü.İş arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekibi, Oğuz'un öldüğünü tespit etti. Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Oğuz'un cenazesi, incelemenin ardından Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.Özel bir elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan...

KIRŞEHİR (AA) - Kaman ilçesinde, elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi.

Özel bir elektrik dağıtım şirketinde teknisyen olarak çalışan 27 yaşındaki Oğuzhan Oğuz, ilçeye bağlı Hacıpınar Mahallesi'nde elektrik sigortası değiştirmek için orta gerilim hattı üzerindeki ayırıcı direğe çıktı. Burada akıma kapılan işçi, dengesini kaybederek beton zemine düştü.

İş arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekibi, Oğuz'un öldüğünü tespit etti.

Evli ve bir çocuk babası olduğu belirtilen Oğuz'un cenazesi, incelemenin ardından Kaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.