pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Jandarma Teşkilatından Vali Kamçı'ya Ziyaret

14.06.2017 - 13:28, Güncelleme: 14.06.2017 - 13:28
 

Jandarma Teşkilatından Vali Kamçı'ya Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim ve jandarma personeli, Vali Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim ve jandarma personeli, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. Vali Kamçı, köklü bir geçmişe, ülke geneline yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip jandarma teşkilatının, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza attığını belirtti.Jandarma teşkilatının 178 yıllık dönemde kendisini çağın gereklerine uydurup ihtisaslaşmış birimler kurarak, emniyet ve asayiş konusunda çok başarılı hizmetler verdiğini ifade eden Kamçı, teşkilatın bu hizmetleri başarılı şekilde devam ettirdiğini vurguladı. Albay Sevim ise Kayseri jandarması olarak kentte görev yapmaktan onur duyduklarını, vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek maksadıyla jandarma personelinin özveriyle çalıştığını dile getirdi.
KAYSERİ (AA) - Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim ve jandarma personeli, Vali Süleyman...

KAYSERİ (AA) - Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Sevim ve jandarma personeli, Vali Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti.

Vali Kamçı, köklü bir geçmişe, ülke geneline yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip jandarma teşkilatının, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza attığını belirtti.

Jandarma teşkilatının 178 yıllık dönemde kendisini çağın gereklerine uydurup ihtisaslaşmış birimler kurarak, emniyet ve asayiş konusunda çok başarılı hizmetler verdiğini ifade eden Kamçı, teşkilatın bu hizmetleri başarılı şekilde devam ettirdiğini vurguladı.

Albay Sevim ise Kayseri jandarması olarak kentte görev yapmaktan onur duyduklarını, vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek maksadıyla jandarma personelinin özveriyle çalıştığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.