pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sorgun Belediyesinden 2 Bin Aileye Gıda Yardımı

13.06.2017 - 17:43, Güncelleme: 13.06.2017 - 17:43
 

Sorgun Belediyesinden 2 Bin Aileye Gıda Yardımı

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, dar gelirli olduğu belirlenen 2 bin aileye gıda yardımında bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ramazan ayı dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, dar gelirli olduğu belirlenen 2 bin aileye gıda yardımında bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezinde yaşayan dar gelirli ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi. Başkan Şimşek, gıda paketlerinin 4 kişilik bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığını ifade etti.Şimşek, "Sorgun Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede belediyemizce tespit edilen yaklaşık 2 bin dar gelirli aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini adreslerinde teslim ettik. Ramazan ayı, yardım ve paylaşma ayıdır." diye konuştu.
YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, dar gelirli olduğu belirlenen 2 bin aileye gıda yardımında bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ramazan ayı dolayısıyla...

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, dar gelirli olduğu belirlenen 2 bin aileye gıda yardımında bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, ramazan ayı dolayısıyla ilçe merkezinde yaşayan dar gelirli ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Başkan Şimşek, gıda paketlerinin 4 kişilik bir ailenin yaklaşık bir ay boyunca gıda ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlandığını ifade etti.

Şimşek, "Sorgun Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede belediyemizce tespit edilen yaklaşık 2 bin dar gelirli aileye, temel gıda maddelerinden oluşan yardım paketlerini adreslerinde teslim ettik. Ramazan ayı, yardım ve paylaşma ayıdır." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.