pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türkiye-hırvatistan Maçı Eskişehir'de

13.06.2017 - 15:48, Güncelleme: 13.06.2017 - 15:48
 

Türkiye-hırvatistan Maçı Eskişehir'de

- Yeni Eskişehir Stadı, A Milli Futbol Takımı'nın ilk kez bir resmi maçına ev sahipliği yapacak

İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki sekizinci maç, Eskişehir'de oynanacak.Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamada, Hırvatistan ile 5 Eylül Salı günü saat 21.45'te oynanacak maça Yeni Eskişehir Stadı'nın ev sahipliği yapacağı bildirildi.Geçen yıl kullanıma açılan statta daha önce yapılan özel maçta A Milli Takım, Moldova'yı 3-1 yenmişti. Hırvatistan karşılaşması ise Türkiye'nin bu stattaki ilk resmi maçı olacak.
- Yeni Eskişehir Stadı, A Milli Futbol Takımı'nın ilk kez bir resmi maçına ev sahipliği yapacak


İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki sekizinci maç, Eskişehir'de oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamada, Hırvatistan ile 5 Eylül Salı günü saat 21.45'te oynanacak maça Yeni Eskişehir Stadı'nın ev sahipliği yapacağı bildirildi.

Geçen yıl kullanıma açılan statta daha önce yapılan özel maçta A Milli Takım, Moldova'yı 3-1 yenmişti. Hırvatistan karşılaşması ise Türkiye'nin bu stattaki ilk resmi maçı olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.