pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü

11.06.2017 - 13:13, Güncelleme: 11.06.2017 - 13:13
 

Ankara'da Trafik Kazası: 1 Ölü

Beypazarı ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü aile hekimi yaşamını yitirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Beypazarı'na giden Yasin Öztürk'ün kullandığı 34 TL 8030 plakalı otomobil Şehitli Kavşağı'nda devrildi.Sürücü Öztürk, olay yerinde yaşamını yitirdi. Öztürk'ün, Çayırhan Mahallesi'ndeki bir enerji firmasında iş yeri hekimi olarak görev yaptığı ve hafta sonu nöbetine gittiği öğrenildi.
Beypazarı ilçesinde devrilen otomobilin sürücüsü aile hekimi yaşamını yitirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Beypazarı'na giden Yasin Öztürk'ün kullandığı 34 TL 8030 plakalı otomobil Şehitli Kavşağı'nda devrildi.

Sürücü Öztürk, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Öztürk'ün, Çayırhan Mahallesi'ndeki bir enerji firmasında iş yeri hekimi olarak görev yaptığı ve hafta sonu nöbetine gittiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.