pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Seydişehir'de Yetim Ve Öksüzler İftar Yemeği

11.06.2017 - 11:58, Güncelleme: 11.06.2017 - 11:58
 

Seydişehir'de Yetim Ve Öksüzler İftar Yemeği

KONYA (AA) - Seydişehir'de kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle yetim ve öksüzler için iftar düzenledi. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, iftarda yaptığı...

KONYA (AA) - Seydişehir'de kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle yetim ve öksüzler için iftar düzenledi. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, iftarda yaptığı konuşmada, yemeğe katılanlara teşekkür etti.Ramazan ayının yüce Yaradan'ın rahmetini, bütün güzelliklerini sağanak, sağanak insanların üzerine yağdırdığı bir ay olduğunu ifade eden Erdoğan, "Hem günahlarımızdan arınma, hem de kendimizi manevi terapi etmek için bir fırsat. İnşallah bu ramazan ayı boyunca kendimizi madden, manen terapi ederiz. Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. İftar programına, Belediye Başkanı Mehmet Tutal da katıldı.
KONYA (AA) - Seydişehir'de kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle yetim ve öksüzler için iftar düzenledi. Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, iftarda yaptığı...

KONYA (AA) - Seydişehir'de kaymakamlık ve belediye işbirliğiyle yetim ve öksüzler için iftar düzenledi.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, iftarda yaptığı konuşmada, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Ramazan ayının yüce Yaradan'ın rahmetini, bütün güzelliklerini sağanak, sağanak insanların üzerine yağdırdığı bir ay olduğunu ifade eden Erdoğan, "Hem günahlarımızdan arınma, hem de kendimizi manevi terapi etmek için bir fırsat. İnşallah bu ramazan ayı boyunca kendimizi madden, manen terapi ederiz. Ramazan ayının ülkemize, milletimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

İftar programına, Belediye Başkanı Mehmet Tutal da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.