pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ilgın'ın Taş Ocağı, Büyükşehir'le Birlikte Kullanılacak

09.06.2017 - 17:38, Güncelleme: 09.06.2017 - 17:38
 

Ilgın'ın Taş Ocağı, Büyükşehir'le Birlikte Kullanılacak

Ilgın Belediye Başkanı Karahan:-"Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık"

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, "Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık." ifadesini kullandı.Başkan Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, Belediyeye ait taş ocağın üretim sisteminin yenilenmesi gerektiğini ve bu yenileme çalışmasının Ilgın Belediyesine ciddi maddi külfetler getireceğini kaydetti."Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık." ifadesini kullanan Karahan, yenileme çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenildiğini vurguladı.Bu kararı alırken Ilgın'ın menfaatlerini gözettiklerini aktaran Karahan, "Taş ocağımızı Konya Büyükşehir Belediyemizle ortak kullanmaya başladığımızda, Ilgın'ımızın çevre köy ve mahallerine çok daha kolay, üstyapı ve altyapı hizmeti sağlanacak.Taş ocağımız da konkosör şantiyemiz yerinde duracak ve aktif üretimimiz devam edecek. Kilitli taş şantiyemiz yerinde duracak, Ilgın'ımız için aktif üretime devam edecek." ifadelerini kullandı.
Ilgın Belediye Başkanı Karahan:-"Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık"

KONYA (AA) - Ilgın Belediye Başkanı Mehmet Karahan, "Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık." ifadesini kullandı.

Başkan Karahan, yaptığı yazılı açıklamada, Belediyeye ait taş ocağın üretim sisteminin yenilenmesi gerektiğini ve bu yenileme çalışmasının Ilgın Belediyesine ciddi maddi külfetler getireceğini kaydetti.

"Ilgın Belediyemizin taş ocağının, Ilgın'ımızın menfaatleri gereği, Konya Büyükşehir Belediyemizle beraber kullanılmasını gündemimize aldık." ifadesini kullanan Karahan, yenileme çalışmalarının Büyükşehir Belediyesi tarafından üstlenildiğini vurguladı.

Bu kararı alırken Ilgın'ın menfaatlerini gözettiklerini aktaran Karahan, "Taş ocağımızı Konya Büyükşehir Belediyemizle ortak kullanmaya başladığımızda, Ilgın'ımızın çevre köy ve mahallerine çok daha kolay, üstyapı ve altyapı hizmeti sağlanacak.Taş ocağımız da konkosör şantiyemiz yerinde duracak ve aktif üretimimiz devam edecek. Kilitli taş şantiyemiz yerinde duracak, Ilgın'ımız için aktif üretime devam edecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.