pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da El Sanatları Sergisi Açıldı

09.06.2017 - 17:18, Güncelleme: 09.06.2017 - 17:18
 

Zara'da El Sanatları Sergisi Açıldı

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde el sanatları sergisi açıldı. Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Zara Belediyesi...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde el sanatları sergisi açıldı. Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Zara Belediyesi Kültür Merkezinde açılışı gerçekleştirilen sergide kursiyerlerin yıl boyu ürettikleri el emeği, göz nuru ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alaettin Çakmaktaş, 22 genel, 20'de mesleki kurs olmak üzere 42 kurs açtıklarını söyledi. Kurslara 404 kadın ve 868 erkek kursiyerin katılarak sertifika aldığını dile getiren Çakmaktaş, "Okullar Hayat Olsun" projesinin yaz etkinlikleri ile de yaz dönemimizde kursların devam edeceğini ifade etti.
SİVAS (AA) - Zara ilçesinde el sanatları sergisi açıldı. Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Zara Belediyesi...

SİVAS (AA) - Zara ilçesinde el sanatları sergisi açıldı.

Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Zara Belediyesi Kültür Merkezinde açılışı gerçekleştirilen sergide kursiyerlerin yıl boyu ürettikleri el emeği, göz nuru ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Şehit Vahip Dinler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alaettin Çakmaktaş, 22 genel, 20'de mesleki kurs olmak üzere 42 kurs açtıklarını söyledi.

Kurslara 404 kadın ve 868 erkek kursiyerin katılarak sertifika aldığını dile getiren Çakmaktaş, "Okullar Hayat Olsun" projesinin yaz etkinlikleri ile de yaz dönemimizde kursların devam edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.