pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Alfa Romeo Giulia'ya Ödül

Spor 09.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 09.06.2017 - 10:03
 

Alfa Romeo Giulia'ya Ödül

Alfa Romeo Giulia, Autocar tarafından ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo Giulia, otomobil dergisi Autocar tarafından ödüle layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamada Autocar Ödülleri 2017 kapsamında verilen "Game Changer/Oyunu Değiştiren Otomobil" ödülünü aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Autocar Dergisi Editörü Mark Tisshaw, "Giulia, sadece rekabetçi Alfa Romeo modeli olmakla kalmıyor. Aynı zamanda damarlarında Alfisti kanı taşıyan herkesin en hoşlandığı otomobil olarak dikkat çekiyor. İnanılmaz performansı ve heyecan verici sürüş özellikleri ile Giulia, bir Alfa Romeo'da olmasını istediğiniz her şeye sahip." ifadelerini kullandı.
Alfa Romeo Giulia, Autocar tarafından ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Alfa Romeo Giulia, otomobil dergisi Autocar tarafından ödüle layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamada Autocar Ödülleri 2017 kapsamında verilen "Game Changer/Oyunu Değiştiren Otomobil" ödülünü aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Autocar Dergisi Editörü Mark Tisshaw, "Giulia, sadece rekabetçi Alfa Romeo modeli olmakla kalmıyor. Aynı zamanda damarlarında Alfisti kanı taşıyan herkesin en hoşlandığı otomobil olarak dikkat çekiyor. İnanılmaz performansı ve heyecan verici sürüş özellikleri ile Giulia, bir Alfa Romeo'da olmasını istediğiniz her şeye sahip." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.