pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Özaltun'dan İstişare Toplantısı

08.06.2017 - 12:33, Güncelleme: 08.06.2017 - 12:33
 

Başkan Özaltun'dan İstişare Toplantısı

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede faaliyet gösteren pazarcı esnafı, merkez mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede faaliyet gösteren pazarcı esnafı, merkez mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ve basın mensuplarıyla istişare toplantısı düzenledi. Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıda ilçe merkezinde yapılması planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yeri projesi ele alındı. Özaltun, toplantıda, belediye çalışmaları ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi. Toplumun her kesimiyle istişare ederek bugüne kadar çok sayıda farklı projeye imza attıklarını anlatan Özaltun, katlı otopark ve kapalı pazar yeri projelerinde de aynı duyarlılığı sergileyerek ilgili çevrelerin görüşünü almaya özen gösterdiklerini ifade etti. Özaltun, ilçede birçok projenin tamamlanma aşamasında olduğunu da dile getirerek, şunları kaydetti: "Yeni hastane bitiyor. Konya-Beyşehir yolu bitiyor. Bu dönemde katlı otopark ve pazar yeri projemizi de bitirmemiz gerekiyor çünkü bu konuda üzerimizde büyük bir yük var ve bu yükü kaldırmamız gerekiyor. Mevcut pazar yeri şu anki haliyle dağınık bir görüntü sergilemekte. Kapasitesi ise yetersiz. Yeni tezgah açmak için belediyeye başvuranlara yer gösteremiyoruz. Peynir pazarı farklı bir yerde, sebze pazarı farklı bir yerde, tuhafiye pazarı ise farklı bir alanda. Yeni proje ile tüm pazarcı esnafını aynı mekanda bir araya getireceğiz."
KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede faaliyet gösteren pazarcı esnafı, merkez mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri,...

KONYA (AA) - Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçede faaliyet gösteren pazarcı esnafı, merkez mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ve basın mensuplarıyla istişare toplantısı düzenledi.

Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan toplantıda ilçe merkezinde yapılması planlanan katlı otopark ve kapalı pazar yeri projesi ele alındı.

Özaltun, toplantıda, belediye çalışmaları ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi verdi.

Toplumun her kesimiyle istişare ederek bugüne kadar çok sayıda farklı projeye imza attıklarını anlatan Özaltun, katlı otopark ve kapalı pazar yeri projelerinde de aynı duyarlılığı sergileyerek ilgili çevrelerin görüşünü almaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Özaltun, ilçede birçok projenin tamamlanma aşamasında olduğunu da dile getirerek, şunları kaydetti:

"Yeni hastane bitiyor. Konya-Beyşehir yolu bitiyor. Bu dönemde katlı otopark ve pazar yeri projemizi de bitirmemiz gerekiyor çünkü bu konuda üzerimizde büyük bir yük var ve bu yükü kaldırmamız gerekiyor. Mevcut pazar yeri şu anki haliyle dağınık bir görüntü sergilemekte. Kapasitesi ise yetersiz. Yeni tezgah açmak için belediyeye başvuranlara yer gösteremiyoruz. Peynir pazarı farklı bir yerde, sebze pazarı farklı bir yerde, tuhafiye pazarı ise farklı bir alanda. Yeni proje ile tüm pazarcı esnafını aynı mekanda bir araya getireceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.