pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Koçtaş'tan Sıcak Havalar İçin Serin Çözümler

Spor 07.06.2017 - 13:23, Güncelleme: 07.06.2017 - 13:23
 

Koçtaş'tan Sıcak Havalar İçin Serin Çözümler

Şirketin ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışta

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, havaların ısınmaya başlamasıyla yaşam alanlarına serinlik katmak isteyenlere zengin klima ve vantilatör seçenekleri sunuyor. Şirketin açıklamasına göre, Koçtaş'ın ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışta.Koçtaş mağazalarında ayaklı vantilatör 74,99 TL, Blyss markalı Puket tavan vantilatörü 239,90 TL, masaüstü vantilatörü 49,99 TL, kumandalı ayaklı vantilatör ise 189,90 TL'den satışa sunuldu.Yazı rahat geçirmeye yardımcı olacak Blyss markalı 9000 BTU inventer klima montaj dahil 1,799 TL'lik, 5000 BTU taşınabilir klima ise 799,90 TL'lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini aldı.Koçtaş mağazalarından kolaylıkla sahip olunabilecek Koçtaş Kart'a özel indirim ve kampanyaların yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde Worldcard'a 9, Paraf'a 8 ve diğer kredi kartlarına 6 taksit seçeneği Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr'de müşterileri bekliyor.
Şirketin ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışta

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, havaların ısınmaya başlamasıyla yaşam alanlarına serinlik katmak isteyenlere zengin klima ve vantilatör seçenekleri sunuyor.

Şirketin açıklamasına göre, Koçtaş'ın ürün gamında yer alan duvar tipi, taşınabilir, salon tipi klimalar ile masaüstü ve ayaklı vantilatörler yazı serin geçirmek isteyenler için farklı fiyat seçenekleriyle satışta.

Koçtaş mağazalarında ayaklı vantilatör 74,99 TL, Blyss markalı Puket tavan vantilatörü 239,90 TL, masaüstü vantilatörü 49,99 TL, kumandalı ayaklı vantilatör ise 189,90 TL'den satışa sunuldu.

Yazı rahat geçirmeye yardımcı olacak Blyss markalı 9000 BTU inventer klima montaj dahil 1,799 TL'lik, 5000 BTU taşınabilir klima ise 799,90 TL'lik fiyatlarıyla Koçtaş mağazalarındaki yerini aldı.

Koçtaş mağazalarından kolaylıkla sahip olunabilecek Koçtaş Kart'a özel indirim ve kampanyaların yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde Worldcard'a 9, Paraf'a 8 ve diğer kredi kartlarına 6 taksit seçeneği Koçtaş mağazalarında ve koctas.com.tr'de müşterileri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.