pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Birlik İftarı

07.06.2017 - 10:23, Güncelleme: 07.06.2017 - 10:23
 

Sivas'ta Birlik İftarı

SİVAS (AA) - Süleyman Sami Kepenek İlkokulu yöneticileri, öğrenci ve velileri birlik iftarında bir araya geldi.Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde,...

SİVAS (AA) - Süleyman Sami Kepenek İlkokulu yöneticileri, öğrenci ve velileri birlik iftarında bir araya geldi.Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle iftar açmanın heyecanını yaşadı. İftarın ardından Hayırsever Cami İmam Hatibi Battal Aydın, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.Okul Müdürü Kenan Sarı, iftarda yaptığı konuşmada, birlik iftarına katılan öğrenci ve velilere teşekkür etti.Birlik iftarını gelecek ramazanlarda da sürdürmeyi istediklerini dile getiren Sarı, "Öğrencilerimizi sadece akademik yönden başarılı değil, erdemli, ahlaklı, vatanını milletini seven, büyüğünü küçüğünü sayan, bayrak ve vatan sevgisini içinde hisseden bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Süleyman Sami Kepenek İlkokulu yöneticileri, öğrenci ve velileri birlik iftarında bir araya geldi.Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde,...

SİVAS (AA) - Süleyman Sami Kepenek İlkokulu yöneticileri, öğrenci ve velileri birlik iftarında bir araya geldi.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar yemeğinde, öğrenciler, öğretmenleri ve aileleriyle iftar açmanın heyecanını yaşadı.

İftarın ardından Hayırsever Cami İmam Hatibi Battal Aydın, Kur'an-ı Kerim okudu, dua etti.

Okul Müdürü Kenan Sarı, iftarda yaptığı konuşmada, birlik iftarına katılan öğrenci ve velilere teşekkür etti.

Birlik iftarını gelecek ramazanlarda da sürdürmeyi istediklerini dile getiren Sarı, "Öğrencilerimizi sadece akademik yönden başarılı değil, erdemli, ahlaklı, vatanını milletini seven, büyüğünü küçüğünü sayan, bayrak ve vatan sevgisini içinde hisseden bireyler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.