pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Halk Günü Toplantısı Düzenlendi

06.06.2017 - 17:33, Güncelleme: 06.06.2017 - 17:33
 

Aksaray'da Halk Günü Toplantısı Düzenlendi

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında halk günü toplantısı düzenlendi.Pekmez, valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında halk günü toplantısı düzenlendi.Pekmez, valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların taleplerini dinledi.Halk günü uygulamasının vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacı ile devam ettiğini ifade eden Vali Pekmez, devletin varlık nedeninin vatandaşlarına hizmet etmek olduğunu, bu nedenle vatandaşların doğrudan kendisine ilettiği sorun ve ihtiyaçlarının çözümü için gayret gösterdiklerini kaydetti.Vatandaşlar, toplantıdan duydukları memnuniyeti belirterek Vali Pekmez'e teşekkür etti.
AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında halk günü toplantısı düzenlendi.Pekmez, valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların...

AKSARAY (AA) - Aksaray Valisi Aykut Pekmez başkanlığında halk günü toplantısı düzenlendi.

Pekmez, valilik makamında gerçekleştirilen toplantıda, vatandaşların taleplerini dinledi.

Halk günü uygulamasının vatandaşların sorunlarına çözüm bulunması amacı ile devam ettiğini ifade eden Vali Pekmez, devletin varlık nedeninin vatandaşlarına hizmet etmek olduğunu, bu nedenle vatandaşların doğrudan kendisine ilettiği sorun ve ihtiyaçlarının çözümü için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Vatandaşlar, toplantıdan duydukları memnuniyeti belirterek Vali Pekmez'e teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.