pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde Belediye Meclisi Toplantısı

06.06.2017 - 14:28, Güncelleme: 06.06.2017 - 14:28
 

Niğde Belediye Meclisi Toplantısı

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında toplandı.Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen haziran ayı...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında toplandı.Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen haziran ayı olağan toplantısında, gündemdeki 9 madde karara bağlandı.Toplantıda, Eskisaray Mahallesi’nde bulunan Rum Kilisesi’nin kamulaştırılması ve 10 yıl süreyle kiralanması hususunda belediye başkanına ve encümene yetki verildi. Mecliste, vidanjör hizmetine karşılık alınacak ücretin, sembolik olarak 1 lira olarak belirlenmesine ilişkin teklifte kabul edildi. Toplantının ardından tatile giren meclis, 4 Ağustos 2017 Cuma günü toplanacak.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında toplandı.Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen haziran ayı...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında toplandı.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen haziran ayı olağan toplantısında, gündemdeki 9 madde karara bağlandı.

Toplantıda, Eskisaray Mahallesi’nde bulunan Rum Kilisesi’nin kamulaştırılması ve 10 yıl süreyle kiralanması hususunda belediye başkanına ve encümene yetki verildi.

Mecliste, vidanjör hizmetine karşılık alınacak ücretin, sembolik olarak 1 lira olarak belirlenmesine ilişkin teklifte kabul edildi.

Toplantının ardından tatile giren meclis, 4 Ağustos 2017 Cuma günü toplanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.