pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'den Kısa Kısa

06.06.2017 - 13:13, Güncelleme: 06.06.2017 - 13:13
 

Kayseri'den Kısa Kısa

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre sunulmasını hedefleyen Kocasinan Belediyesi, halk sağlığı için haşerelere karşı mücadele ediyor.Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgeyi sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırarak, huzur dolu bir ortam sağlıyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, haşerelere karşı mücadele kapsamında en etken ve çevreci yöntemi uyguladıklarını, gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir Kocasinan bırakacaklarını kaydetti.- Ramazan Sokağı etkinlikleriKayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, her gün binlerce misafiri ağırlamaya devam ediyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nda Ubeydullah Sezikli sahne aldı ve ilahi rüzgarı estirdi.Kitapçılardan yöresel lezzetlere, geleneksel el sanatlarından hediyelik eşya stantlarına kadar birçok dükkanın bulunduğu Ramazan Sokağı’nda, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ, Kay-Tur ve KAYMEK’in de farklı etkinliklerin yapıldığı stantları yer alıyor. - Kayseri'nin en uzun alt geçidiKayseri’nin en uzun alt geçidinin ihalesi yapıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Bulvarı’nda Tuna Caddesi ve 30 Ağustos Caddesi kavşaklarını birlikte geçecek olan alt geçidin ihalesinde üç firma teklif verdi.36 milyon 630 bin lira yaklaşık maliyetle yapılan ihaleye üç firma katılarak teklif verdi.İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:"Sontek Grup ve Baren İnşaat İş Ortaklığı: 24 milyon 994 bin lira, Barankaya İnşaat ve Yapı Tesis İş Ortaklığı: 27 milyon 493 bin lira, Enam İnşaat: 29 milyon 151 bin lira."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz döneminin yaklaşmasıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre sunulmasını hedefleyen Kocasinan Belediyesi, halk sağlığı için haşerelere karşı mücadele ediyor.

Kocasinan Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgeyi sivrisinek ve karasinek gibi haşerelerden arındırarak, huzur dolu bir ortam sağlıyor.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, haşerelere karşı mücadele kapsamında en etken ve çevreci yöntemi uyguladıklarını, gelecek nesillere daha sağlıklı ve daha temiz bir Kocasinan bırakacaklarını kaydetti.


- Ramazan Sokağı etkinlikleri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, her gün binlerce misafiri ağırlamaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapan Ramazan Sokağı’nda Ubeydullah Sezikli sahne aldı ve ilahi rüzgarı estirdi.

Kitapçılardan yöresel lezzetlere, geleneksel el sanatlarından hediyelik eşya stantlarına kadar birçok dükkanın bulunduğu Ramazan Sokağı’nda, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor AŞ, Kay-Tur ve KAYMEK’in de farklı etkinliklerin yapıldığı stantları yer alıyor.


- Kayseri'nin en uzun alt geçidi

Kayseri’nin en uzun alt geçidinin ihalesi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Bulvarı’nda Tuna Caddesi ve 30 Ağustos Caddesi kavşaklarını birlikte geçecek olan alt geçidin ihalesinde üç firma teklif verdi.

36 milyon 630 bin lira yaklaşık maliyetle yapılan ihaleye üç firma katılarak teklif verdi.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

"Sontek Grup ve Baren İnşaat İş Ortaklığı: 24 milyon 994 bin lira, Barankaya İnşaat ve Yapı Tesis İş Ortaklığı: 27 milyon 493 bin lira, Enam İnşaat: 29 milyon 151 bin lira."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.