pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Servis Araçlarına Sıkı Denetim

06.06.2017 - 12:28, Güncelleme: 06.06.2017 - 12:28
 

Servis Araçlarına Sıkı Denetim

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sanayi kuruluşlarının çalışanlarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sanayi kuruluşlarının çalışanlarını taşıyan servis araçlarını denetledi.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, Organize Sanayi ve Serbest Bölge’ye personel taşımacılığı yapan araçları beş ayrı noktada denetime tabi tuttu. Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş yapılan 5 ayrı noktada ortak yürütülen denetimlerde 290 araç denetlendi. Denetimlerde, 39 araca kanun ve yönetmenlikler gereği işlem yapıldı.Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aracı 60 gün trafikten men ederken 34 araç hakkında kanunlara aykırı olarak izinsiz taşımacılık faaliyetinde bulunmaktan işlem yaptı. Ayrıca 4 aracın da özel izin belgesi olmadan çalıştırıldığı tespit edildi. Yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği ve personel servis araçlarının kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara göre çalışıp çalışmadıklarının takip edileceği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sanayi kuruluşlarının çalışanlarını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte sanayi kuruluşlarının çalışanlarını taşıyan servis araçlarını denetledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ekipler, Organize Sanayi ve Serbest Bölge’ye personel taşımacılığı yapan araçları beş ayrı noktada denetime tabi tuttu.

Organize Sanayi Bölgesi’ne giriş yapılan 5 ayrı noktada ortak yürütülen denetimlerde 290 araç denetlendi. Denetimlerde, 39 araca kanun ve yönetmenlikler gereği işlem yapıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aracı 60 gün trafikten men ederken 34 araç hakkında kanunlara aykırı olarak izinsiz taşımacılık faaliyetinde bulunmaktan işlem yaptı.

Ayrıca 4 aracın da özel izin belgesi olmadan çalıştırıldığı tespit edildi.

Yapılan denetimlerin aralıksız olarak devam edeceği ve personel servis araçlarının kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara göre çalışıp çalışmadıklarının takip edileceği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.