pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Çevre Günü

06.06.2017 - 11:28, Güncelleme: 06.06.2017 - 11:28
 

Dünya Çevre Günü

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle öğrenci ve memurlar çöp topladı.Karatekin Parkı'nda bir araya gelen Güneş İlkokulu...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle öğrenci ve memurlar çöp topladı.Karatekin Parkı'nda bir araya gelen Güneş İlkokulu öğrencileri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli, ellerine giydikleri eldivenlerle çevredeki çöpleri topladı.İl Müdürü Öcal Özdemir, etkinlikte yaptığı açıklamada, çocuklara çevre bilincini aşılamak için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini söyledi. Temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya için çalıştıklarını belirten Özdemir, "Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak, çevremizi temiz tutmak amacıyla bugün çevremizi temizliyor, onlara örnek olmaya çalışıyoruz. Çevre sadece çevreyle ilgili değil, havamızın, suyumuzun da temiz olması gerekir. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu. Öcal, çevrenin sadece belirli günlerde değil, her zaman dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunu da hatırlattı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle öğrenci ve memurlar çöp topladı.Karatekin Parkı'nda bir araya gelen Güneş İlkokulu...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle öğrenci ve memurlar çöp topladı.

Karatekin Parkı'nda bir araya gelen Güneş İlkokulu öğrencileri ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü personeli, ellerine giydikleri eldivenlerle çevredeki çöpleri topladı.

İl Müdürü Öcal Özdemir, etkinlikte yaptığı açıklamada, çocuklara çevre bilincini aşılamak için böylesi bir etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya için çalıştıklarını belirten Özdemir, "Çocuklarımıza çevre bilincini aşılamak, çevremizi temiz tutmak amacıyla bugün çevremizi temizliyor, onlara örnek olmaya çalışıyoruz. Çevre sadece çevreyle ilgili değil, havamızın, suyumuzun da temiz olması gerekir. Bunun için de çalışmalarımız devam ediyor." diye konuştu.

Öcal, çevrenin sadece belirli günlerde değil, her zaman dikkat edilmesi gereken bir konu olduğunu da hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.