pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Çevre Günü

05.06.2017 - 17:53, Güncelleme: 05.06.2017 - 17:53
 

Dünya Çevre Günü

ANKARA (AA) - Çubuk Doğayı Sevenler Derneği (ÇUDOSD) Başkanı Halil Basri Uluğ, ilçedeki doğal çevrenin korunması için çalışmalar yapılması gerektiğini...

ANKARA (AA) - Çubuk Doğayı Sevenler Derneği (ÇUDOSD) Başkanı Halil Basri Uluğ, ilçedeki doğal çevrenin korunması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti. Uluğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün doğal çevrenin korunması amacıyla kabul edildiğini anımsatarak son zamanlarda ilçede doğal yaşamın ve doğal çevrenin tahrip edildiğini ileri sürdü. İlçede yıllardır doğal yaşımı gözlemlediğini ve özellikle ulaşımda kolaylıkların sağlanmasıyla doğal yaşamın tahrip edildiğini savunan Uluğ, şu görüşleri dile getirdi: "Bölgemiz adeta doğal güzelliği ve yaban hayatıyla cennet bir ilçeyken bugün doğada gördüğümüz moloz ve çöpler bizleri çok rahatsız etmeye başladı. Önceki yıllarda gördüğümüz ve fotoğrafladığımız yaban hayvanları hızla yok olmaya başladı. Birçok yaban hayvanının sayısı azalırken, bir çoğunu artır göremez olduk. Bölgede eline av tüfeği ve tabanca alarak gelen herkes av yapar duruma geldi. Piknik yapmaya gelenler, rast gele yerde ateş yakarken, yanlarında getirdikleri silahlarla rastgele sağa sola ateş ediyorlar. Doğayı kirletenlere, dere yataklarını çöplerle dolduranlara, çay yataklarındaki ağaçları kesenlere ağır cezalar verilmesini istiyoruz. Biran önce bunlar yapılmaz ise doğal yaşam ve doğal güzelliklerimiz yok olacak."
ANKARA (AA) - Çubuk Doğayı Sevenler Derneği (ÇUDOSD) Başkanı Halil Basri Uluğ, ilçedeki doğal çevrenin korunması için çalışmalar yapılması gerektiğini...

ANKARA (AA) - Çubuk Doğayı Sevenler Derneği (ÇUDOSD) Başkanı Halil Basri Uluğ, ilçedeki doğal çevrenin korunması için çalışmalar yapılması gerektiğini belirtti.

Uluğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün doğal çevrenin korunması amacıyla kabul edildiğini anımsatarak son zamanlarda ilçede doğal yaşamın ve doğal çevrenin tahrip edildiğini ileri sürdü.

İlçede yıllardır doğal yaşımı gözlemlediğini ve özellikle ulaşımda kolaylıkların sağlanmasıyla doğal yaşamın tahrip edildiğini savunan Uluğ, şu görüşleri dile getirdi:

"Bölgemiz adeta doğal güzelliği ve yaban hayatıyla cennet bir ilçeyken bugün doğada gördüğümüz moloz ve çöpler bizleri çok rahatsız etmeye başladı. Önceki yıllarda gördüğümüz ve fotoğrafladığımız yaban hayvanları hızla yok olmaya başladı. Birçok yaban hayvanının sayısı azalırken, bir çoğunu artır göremez olduk. Bölgede eline av tüfeği ve tabanca alarak gelen herkes av yapar duruma geldi. Piknik yapmaya gelenler, rast gele yerde ateş yakarken, yanlarında getirdikleri silahlarla rastgele sağa sola ateş ediyorlar. Doğayı kirletenlere, dere yataklarını çöplerle dolduranlara, çay yataklarındaki ağaçları kesenlere ağır cezalar verilmesini istiyoruz. Biran önce bunlar yapılmaz ise doğal yaşam ve doğal güzelliklerimiz yok olacak."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.