pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ereğli'ye 3 Yeni Hizmet Aracı

05.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 05.06.2017 - 16:18
 

Ereğli'ye 3 Yeni Hizmet Aracı

KONYA (AA) - Ereğli Belediyesi, yeni hizmet araçları olan 2 asfalt, 1 evde bakım hizmet aracını düzenlenen törenle tanıttı. Belediye filosuna katılan...

KONYA (AA) - Ereğli Belediyesi, yeni hizmet araçları olan 2 asfalt, 1 evde bakım hizmet aracını düzenlenen törenle tanıttı. Belediye filosuna katılan araçlar, yapılan duanın ardından kurban kesimiyle halka tanıtıldı.Törende konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'ye daha iyi hizmet verebilmek için belediyeye yeni araçlar kazandırdıklarını söyledi.Asfalt sezonunun açılmasıyla daha fazla hizmet için araç filosunu güçlendirdiklerini belirten Özgüven, "Araçlarımıza 2 asfalt, bir de sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerimizden biri olan evde bakım hizmeti aracı takviye ettik." dedi.Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü ile işbirliğiyle altyapı hizmetlerini tamamladıklarını, altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarının hızlandırıldığını kaydetti.
KONYA (AA) - Ereğli Belediyesi, yeni hizmet araçları olan 2 asfalt, 1 evde bakım hizmet aracını düzenlenen törenle tanıttı. Belediye filosuna katılan...

KONYA (AA) - Ereğli Belediyesi, yeni hizmet araçları olan 2 asfalt, 1 evde bakım hizmet aracını düzenlenen törenle tanıttı.

Belediye filosuna katılan araçlar, yapılan duanın ardından kurban kesimiyle halka tanıtıldı.

Törende konuşan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli'ye daha iyi hizmet verebilmek için belediyeye yeni araçlar kazandırdıklarını söyledi.

Asfalt sezonunun açılmasıyla daha fazla hizmet için araç filosunu güçlendirdiklerini belirten Özgüven, "Araçlarımıza 2 asfalt, bir de sosyal belediyecilik anlamında önemli hizmetlerimizden biri olan evde bakım hizmeti aracı takviye ettik." dedi.

Özgüven, Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü ile işbirliğiyle altyapı hizmetlerini tamamladıklarını, altyapısı tamamlanan yerlerde üstyapı çalışmalarının hızlandırıldığını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.