pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Dünya Çevre Günü

05.06.2017 - 10:48, Güncelleme: 05.06.2017 - 10:48
 

Dünya Çevre Günü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu'nun...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.Buradaki törenin ardından Livdumlu ile beraberindeki heyeti Kayseri Valisi Süleyman Kamçı makamında kabul etti.Ziyarette konuşan Kamçı, çevrenin miras bırakılmaktan ziyade gelecek nesillerden bize emanet, sahip çıkmamız gereken bir olgu olarak algılanması gerektiğini söyledi.Günümüzde sanayileşme ve araç sayısının artmasına doğru orantılı çevre kirliliğinin de artığını belirten Kamçı, tüm bunlara karşı gelişen teknolojilerden faydalanılarak sanayinin çevreye verdiği zararların azaltılmaya çalışıldığını kaydetti.Çevreyi sahip çıkacak en önemli unsurun insanlar olduğunu dile getiren Kamçı, "Çevreyi, geleceğimizden bize emanet olan sahip çıkmamız gereken bir olgu olarak algılamamız lazım. Çevreye ne kadar sahip çıkar ve korursak, yarınımıza, istikbalimize de o şekilde aktarmış oluruz." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu'nun...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de "5 Haziran Dünya Çevre Günü" kapsamında Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu'nun Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Buradaki törenin ardından Livdumlu ile beraberindeki heyeti Kayseri Valisi Süleyman Kamçı makamında kabul etti.

Ziyarette konuşan Kamçı, çevrenin miras bırakılmaktan ziyade gelecek nesillerden bize emanet, sahip çıkmamız gereken bir olgu olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Günümüzde sanayileşme ve araç sayısının artmasına doğru orantılı çevre kirliliğinin de artığını belirten Kamçı, tüm bunlara karşı gelişen teknolojilerden faydalanılarak sanayinin çevreye verdiği zararların azaltılmaya çalışıldığını kaydetti.

Çevreyi sahip çıkacak en önemli unsurun insanlar olduğunu dile getiren Kamçı, "Çevreyi, geleceğimizden bize emanet olan sahip çıkmamız gereken bir olgu olarak algılamamız lazım. Çevreye ne kadar sahip çıkar ve korursak, yarınımıza, istikbalimize de o şekilde aktarmış oluruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.