pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta "Kumar Ve Tombala Uygulaması"

03.06.2017 - 14:53, Güncelleme: 03.06.2017 - 14:53
 

Sivas'ta "Kumar Ve Tombala Uygulaması"

115 personel katıldığı ve 23 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 1 iş yerine cezai işlem uygulandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, İl Emniyet Müdürlüğünce "Kumar ve Tombala Uygulaması-1" gerçekleştirildi.İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, emniyet ekipleri tarafından il genelinde "Kumar ve Tombala Uygulaması-1" adıyla uygulama yapıldı.Ekipler, iş yerlerini kontrol etti. 115 personelin katıldığı ve 23 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 1 iş yerine cezai işlem uygulandı.
115 personel katıldığı ve 23 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 1 iş yerine cezai işlem uygulandı

SİVAS (AA) - Sivas'ta, İl Emniyet Müdürlüğünce "Kumar ve Tombala Uygulaması-1" gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, emniyet ekipleri tarafından il genelinde "Kumar ve Tombala Uygulaması-1" adıyla uygulama yapıldı.

Ekipler, iş yerlerini kontrol etti. 115 personelin katıldığı ve 23 iş yerinin kontrol edildiği uygulamada, 1 iş yerine cezai işlem uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.