pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Iı. Filip Arena Stadyumu, D's Damat Logoları İle Donatılacak

03.06.2017 - 11:58, Güncelleme: 03.06.2017 - 11:58
 

Iı. Filip Arena Stadyumu, D's Damat Logoları İle Donatılacak

Türkiye A Milli Futbol Takımımın Makedonya Milli Takımı ile oynayacağı Dünya Kupası hazırlık maçında, II. Filip Arena stadyumu, D'S Damat logoları ile donatılacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye A Milli Futbol Takımımın Makedonya Milli Takımı ile oynayacağı Dünya Kupası hazırlık maçında, II. Filip Arena stadyumu, D'S Damat logoları ile donatılacak. Orka'dan yapılan açıklamaya göre holding, global yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Yıl başından bu yana yurt dışında 10 mağaza açan şirket, spora ve sporcuya verdiği değerle de dünya pazarında öne çıkmayı sürdürüyor.Orka Holding markalarından D'S Damat'ın 2016-2017 sezonunda resmi giyim sponsoru olduğu Makedonya Milli Takımı, 5 Haziran Pazartesi günü Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak. Dünya Kupası hazırlık maçı olan ve Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak karşılaşmada, Makedon takımın stadyumu II. Filip Arena D'S Damat logoları ile donatılacak. D'S Damat logosu, maçın yapılacağı 90 dakika boyunca LED ekranlardan saha kenarı panolarına kadar pek çok alanda yer alacak. Saha içi tanıtımların D'S Damat'ın gerek Makedonya gerekse diğer ülkelerdeki marka bilinirliğine önemli katkı sağlaması bekleniyor. -"Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekten gururluyuz" Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, holding olarak yurt dışında yaptıkları atılımlarda kendi markalarının bilinirliğine katkı sağlamanın yanında, aynı zamanda Türkiye'yi en iyi ve en güçlü şekilde temsil etme anlayışıyla da hareket ettiklerini bildirdi.Ülkeye duydukları sorumluluk bilincinden hareketle, II. Filip Arena stadyumunun dört bir yanında D'S Damat egemenliğinin olmasının bir Türk markası olarak herkesi gururlandıracağını aktaran Orakçıoğlu, "Sahanın her yerinde bir Türk markasının ismini görmenin, A Milli Takımımız ve tüm Türkiye için moral verici olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.Dünya genelinde spora ve sporcuya destek veren D'S Damat'ın, Rusya'nın dünyaca ünlü Spartak Moskova kulübünün futbol ve buz hokeyi takımları ile yine dünyanın en büyük ve en çok izlenen liglerinden İspanyol La Liga'da Deportivo Alaves ile de giyim sponsorluğu bulunuyor. Markanın diğer sponsorlukları arasında yurt içinde Osmanlıspor Futbol Kulübü, yurt dışında Karabağ Futbol Takımı var. D'S Damat, bu yıl İtalya'daki Sardunya ve Vermentino Rallilerinde takım sponsorluklarına da sahip. - Yurt dışında büyüme bu yıl da devam edecek Orka Holding, 2017 yılında da Türkiye'den çıkan küresel moda devi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Geçen aylarda gücünü Avrupa'ya taşıyan Orka Holding, moda perakendesinin lider ülkelerinden İtalya'ya dokuz günde 9 mağaza açarak giriş yaptı. İsviçre'nin Wil şehrinde ilk mağazasını açan şirket, İspanya'nın Barcelona kentindeki El Born ve Passeig De Gracia'dan sonra gelecek ay Madrid Sorena'da Avrupa flagship mağazasının açılışını yapacak. Orka Holding'in maçın yapılacağı Makedonya'da da mağazaları bulunuyor.
Türkiye A Milli Futbol Takımımın Makedonya Milli Takımı ile oynayacağı Dünya Kupası hazırlık maçında, II. Filip Arena stadyumu, D'S Damat logoları ile donatılacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye A Milli Futbol Takımımın Makedonya Milli Takımı ile oynayacağı Dünya Kupası hazırlık maçında, II. Filip Arena stadyumu, D'S Damat logoları ile donatılacak.

Orka'dan yapılan açıklamaya göre holding, global yolculuğuna hız kesmeden devam ediyor. Yıl başından bu yana yurt dışında 10 mağaza açan şirket, spora ve sporcuya verdiği değerle de dünya pazarında öne çıkmayı sürdürüyor.

Orka Holding markalarından D'S Damat'ın 2016-2017 sezonunda resmi giyim sponsoru olduğu Makedonya Milli Takımı, 5 Haziran Pazartesi günü Türkiye A Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak.

Dünya Kupası hazırlık maçı olan ve Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak karşılaşmada, Makedon takımın stadyumu II. Filip Arena D'S Damat logoları ile donatılacak.

D'S Damat logosu, maçın yapılacağı 90 dakika boyunca LED ekranlardan saha kenarı panolarına kadar pek çok alanda yer alacak.

Saha içi tanıtımların D'S Damat'ın gerek Makedonya gerekse diğer ülkelerdeki marka bilinirliğine önemli katkı sağlaması bekleniyor.


-"Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmekten gururluyuz"


Açıklamada görüşlerine yer verilen Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, holding olarak yurt dışında yaptıkları atılımlarda kendi markalarının bilinirliğine katkı sağlamanın yanında, aynı zamanda Türkiye'yi en iyi ve en güçlü şekilde temsil etme anlayışıyla da hareket ettiklerini bildirdi.

Ülkeye duydukları sorumluluk bilincinden hareketle, II. Filip Arena stadyumunun dört bir yanında D'S Damat egemenliğinin olmasının bir Türk markası olarak herkesi gururlandıracağını aktaran Orakçıoğlu, "Sahanın her yerinde bir Türk markasının ismini görmenin, A Milli Takımımız ve tüm Türkiye için moral verici olacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Dünya genelinde spora ve sporcuya destek veren D'S Damat'ın, Rusya'nın dünyaca ünlü Spartak Moskova kulübünün futbol ve buz hokeyi takımları ile yine dünyanın en büyük ve en çok izlenen liglerinden İspanyol La Liga'da Deportivo Alaves ile de giyim sponsorluğu bulunuyor.

Markanın diğer sponsorlukları arasında yurt içinde Osmanlıspor Futbol Kulübü, yurt dışında Karabağ Futbol Takımı var. D'S Damat, bu yıl İtalya'daki Sardunya ve Vermentino Rallilerinde takım sponsorluklarına da sahip.


- Yurt dışında büyüme bu yıl da devam edecek


Orka Holding, 2017 yılında da Türkiye'den çıkan küresel moda devi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Geçen aylarda gücünü Avrupa'ya taşıyan Orka Holding, moda perakendesinin lider ülkelerinden İtalya'ya dokuz günde 9 mağaza açarak giriş yaptı.

İsviçre'nin Wil şehrinde ilk mağazasını açan şirket, İspanya'nın Barcelona kentindeki El Born ve Passeig De Gracia'dan sonra gelecek ay Madrid Sorena'da Avrupa flagship mağazasının açılışını yapacak.

Orka Holding'in maçın yapılacağı Makedonya'da da mağazaları bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.