pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Mukabele Geleneği Yaşatılıyor

02.06.2017 - 14:18, Güncelleme: 02.06.2017 - 14:18
 

Beypazarı'nda Mukabele Geleneği Yaşatılıyor

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki camilerde ramazanda mukabele okuma geleneği sürüyor.Mukabele geleneğine özellikle ilçedeki kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.İlçe...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki camilerde ramazanda mukabele okuma geleneği sürüyor.Mukabele geleneğine özellikle ilçedeki kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, kadınların mahallelerindeki camilere gelip din görevlileri refakatinde mukabele okuduklarını belirterek, uygulamanın ramazan sonuna kadar süreceğini söyledi.Mukabele okumaya gelen kadınlardan Huriye Yılmaz da müftülüğün böylesi bir karar almasını yerinde karşıladıklarını ve ramazanda huşu içinde ibadetlerini yaptıklarını söyledi. Mukabele sayesinde eksiklerini ve hatalarını gördüklerini dile getiren Yılmaz, kendilerine bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki camilerde ramazanda mukabele okuma geleneği sürüyor.Mukabele geleneğine özellikle ilçedeki kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.İlçe...

ANKARA (AA) - Beypazarı ilçesindeki camilerde ramazanda mukabele okuma geleneği sürüyor.

Mukabele geleneğine özellikle ilçedeki kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, kadınların mahallelerindeki camilere gelip din görevlileri refakatinde mukabele okuduklarını belirterek, uygulamanın ramazan sonuna kadar süreceğini söyledi.

Mukabele okumaya gelen kadınlardan Huriye Yılmaz da müftülüğün böylesi bir karar almasını yerinde karşıladıklarını ve ramazanda huşu içinde ibadetlerini yaptıklarını söyledi.

Mukabele sayesinde eksiklerini ve hatalarını gördüklerini dile getiren Yılmaz, kendilerine bu imkanı sağlayanlara teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.