pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çelik, Yatırımları Yerinde İnceledi

02.06.2017 - 13:53, Güncelleme: 02.06.2017 - 13:53
 

Başkan Çelik, Yatırımları Yerinde İnceledi

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki çalışmalarının yanı sıra sık sık sahaya çıkarak yapılan yatırımları...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki çalışmalarının yanı sıra sık sık sahaya çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, Kiçikapı’daki kilisenin kütüphaneye dönüştürülmesi, Şehir Mezarlığı çevre düzenlemesi ve Sümer Parkı projelerinin son durumunu yerinde gördü.Başkan Çelik, ayrıca Kayserispor tesislerini ziyaret ederek yeni tesis binasının yarım kalan işleriyle ilgili bilgi aldı. Sümer Parkı'nın ardından Şehir Mezarlığı'nda çalışmaları inceleyen Çelik, Türkiye’nin en güzel ve en yeşil mezarlığını oluşturma çabası içinde olduklarını belirtti.Mezarlığa hayırseverler tarafından yaptırılan camiyi de inceleyen Çelik, "Selçuklu mimarisi ile yapılacak camimiz farklı bir cami olacak. Yeni hizmet binamız ve bu çalışmaların tamamlanmasıyla cenaze defin işlemlerinin tamamı Şehir Mezarlığı’nda yapılabilir hale gelecek." ifadelerini kullandı.Kiçikapı’daki Meryem Ana Kilisesi’nde sürdürülen çalışmaları da inceleyen Çelik, tarihi kilisenin çok hassas yapılan restorasyon çalışmalarıyla aslına uygun bir şekilde yenileceğini ve Kayseri halkına 24 saat açık kütüphane olarak hizmet vereceğin kaydetti. Kayserispor tesislerini de ziyaret eden Çelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir tarafından karşılandı.Yeni tesis binasındaki eksiklikleri yerinde gören Çelik, Kulüp Başkanı Bedir’den bilgi aldı.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki çalışmalarının yanı sıra sık sık sahaya çıkarak yapılan yatırımları...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyedeki çalışmalarının yanı sıra sık sık sahaya çıkarak yapılan yatırımları yakından takip ediyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Çelik, Kiçikapı’daki kilisenin kütüphaneye dönüştürülmesi, Şehir Mezarlığı çevre düzenlemesi ve Sümer Parkı projelerinin son durumunu yerinde gördü.

Başkan Çelik, ayrıca Kayserispor tesislerini ziyaret ederek yeni tesis binasının yarım kalan işleriyle ilgili bilgi aldı.

Sümer Parkı'nın ardından Şehir Mezarlığı'nda çalışmaları inceleyen Çelik, Türkiye’nin en güzel ve en yeşil mezarlığını oluşturma çabası içinde olduklarını belirtti.

Mezarlığa hayırseverler tarafından yaptırılan camiyi de inceleyen Çelik, "Selçuklu mimarisi ile yapılacak camimiz farklı bir cami olacak. Yeni hizmet binamız ve bu çalışmaların tamamlanmasıyla cenaze defin işlemlerinin tamamı Şehir Mezarlığı’nda yapılabilir hale gelecek." ifadelerini kullandı.

Kiçikapı’daki Meryem Ana Kilisesi’nde sürdürülen çalışmaları da inceleyen Çelik, tarihi kilisenin çok hassas yapılan restorasyon çalışmalarıyla aslına uygun bir şekilde yenileceğini ve Kayseri halkına 24 saat açık kütüphane olarak hizmet vereceğin kaydetti.

Kayserispor tesislerini de ziyaret eden Çelik, Kayserispor Başkanı Erol Bedir tarafından karşılandı.

Yeni tesis binasındaki eksiklikleri yerinde gören Çelik, Kulüp Başkanı Bedir’den bilgi aldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.