pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gürün'de Her Gün 550 Aileye İftar

02.06.2017 - 13:08, Güncelleme: 02.06.2017 - 13:08
 

Gürün'de Her Gün 550 Aileye İftar

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesince ilçede ihtiyaç sahibi 550 aileye her gün sıcak iftarlık ulaştırılıyor.Belediye Başkanı Nami Çiftçi, dar gelirli...

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesince ilçede ihtiyaç sahibi 550 aileye her gün sıcak iftarlık ulaştırılıyor.Belediye Başkanı Nami Çiftçi, dar gelirli vatandaşlara ramazan ayında da yardım eli uzattıklarını belirtti.Başkan Çiftçi, "Belediyemiz öncülüğünde yürütülen çalışmayla ilçe esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte her gün 550 ailemize iftar yemeği ulaştırıyoruz." dedi.Yardımlaşmanın bu ayda daha önem kazandığını vurgulayan Çiftçi, "Rahmet ve yardımlaşma ayı olan bu güzel günlerde yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldüren ilçe esnaflarımıza, vatandaşlarımıza, işin emek kısmını üstlenerek yemekleri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıran mahalle muhtarlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.
SİVAS (AA) - Gürün Belediyesince ilçede ihtiyaç sahibi 550 aileye her gün sıcak iftarlık ulaştırılıyor.Belediye Başkanı Nami Çiftçi, dar gelirli...

SİVAS (AA) - Gürün Belediyesince ilçede ihtiyaç sahibi 550 aileye her gün sıcak iftarlık ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Nami Çiftçi, dar gelirli vatandaşlara ramazan ayında da yardım eli uzattıklarını belirtti.

Başkan Çiftçi, "Belediyemiz öncülüğünde yürütülen çalışmayla ilçe esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız ve mahalle muhtarlarımızla birlikte her gün 550 ailemize iftar yemeği ulaştırıyoruz." dedi.

Yardımlaşmanın bu ayda daha önem kazandığını vurgulayan Çiftçi, "Rahmet ve yardımlaşma ayı olan bu güzel günlerde yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzünü güldüren ilçe esnaflarımıza, vatandaşlarımıza, işin emek kısmını üstlenerek yemekleri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştıran mahalle muhtarlarımıza ve personelimize teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.