pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emlak Konut'tan 750 Milyon Tl'lik Borçlanma

Spor 02.06.2017 - 10:08, Güncelleme: 02.06.2017 - 10:08
 

Emlak Konut'tan 750 Milyon Tl'lik Borçlanma

Emlak Konut, muhtelif bankalardan 750 milyon TL kredi/finansman desteği sağladı

İSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, 750 milyon TL kredi/finansman desteği sağladı. Şirketin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Emlak Konut tarafından muhtelif bankalardan bir yıl anapara ödemesiz, geri ödeme süresi 4 yıl, ilk yıl 3 ayda bir faiz/kar payı ödemeli, bir yıldan sonra 3 ayda bir anapara+faiz/kar payı ödemeli 750 milyon TL kredi/finansman desteği kullanıldığı belirtildi.
Emlak Konut, muhtelif bankalardan 750 milyon TL kredi/finansman desteği sağladı

İSTANBUL (AA) - Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, 750 milyon TL kredi/finansman desteği sağladı.

Şirketin, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, Emlak Konut tarafından muhtelif bankalardan bir yıl anapara ödemesiz, geri ödeme süresi 4 yıl, ilk yıl 3 ayda bir faiz/kar payı ödemeli, bir yıldan sonra 3 ayda bir anapara+faiz/kar payı ödemeli 750 milyon TL kredi/finansman desteği kullanıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.