pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Çolakbayrakdar Pazar Yeri İnşaatını İnceledi

01.06.2017 - 15:38, Güncelleme: 01.06.2017 - 15:38
 

Başkan Çolakbayrakdar Pazar Yeri İnşaatını İnceledi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı devam eden pazar yeri inşaatında incelemede bulundu.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı devam eden pazar yeri inşaatında incelemede bulundu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek fonksiyonel pazar yeri çalışmalarını inceledi. Yeni nesil pazar yerinin inşaat alanını gezen Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.Çolakbayrakdar, incelemenin ardından şu değerlendirmede bulundu:"Kocasinan'daki pazar yerlerini daha işlevsel, sağlıklı, konforlu ve estetik hale getiriyoruz. Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı süren yeni nesil pazar yeri, bölgenin ivmesini değiştirecek. Ayrıca pazar yerinin yanına mahalle ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek değişik sosyal mekanlar yapıyoruz. Pazar yerinde alışveriş alanlarının dışında kafeteryalar, fitness salonları, derslikler ve dinlenme alanı gibi bölümler bulunuyor. Esnafımız ise pazar yerinde daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlara hizmet verecek. Tesisimiz, Kocasinan için sosyal anlamda büyük bir kazanım olacak."Çolakbayrakdar, 7’den 70’e herkese hitap edecek pazar yerlerinin en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı devam eden pazar yeri inşaatında incelemede bulundu.Belediyeden...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı devam eden pazar yeri inşaatında incelemede bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek fonksiyonel pazar yeri çalışmalarını inceledi. Yeni nesil pazar yerinin inşaat alanını gezen Çolakbayrakdar, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çolakbayrakdar, incelemenin ardından şu değerlendirmede bulundu:

"Kocasinan'daki pazar yerlerini daha işlevsel, sağlıklı, konforlu ve estetik hale getiriyoruz. Erciyesevler Mahallesi'nde yapımı süren yeni nesil pazar yeri, bölgenin ivmesini değiştirecek. Ayrıca pazar yerinin yanına mahalle ve bölge sakinlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek değişik sosyal mekanlar yapıyoruz. Pazar yerinde alışveriş alanlarının dışında kafeteryalar, fitness salonları, derslikler ve dinlenme alanı gibi bölümler bulunuyor. Esnafımız ise pazar yerinde daha konforlu ve daha sağlıklı şartlarda vatandaşlara hizmet verecek. Tesisimiz, Kocasinan için sosyal anlamda büyük bir kazanım olacak."

Çolakbayrakdar, 7’den 70’e herkese hitap edecek pazar yerlerinin en kısa sürede vatandaşın hizmetine sunulacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.