pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

01.06.2017 - 13:43, Güncelleme: 01.06.2017 - 13:43
 

Fetö Sanıklarına Hapis Cezası

Kayseri'de "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan 5 sanıktan 4'üne 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan 5 sanıktan 4'ü, 6 yıl 3'er ay hapis hapis cezasına çarptırıldı.Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 5 ayrı davada yargılanan sanıklardan Kuran öğreticisi tutuklu F.A. ve avukatı salona alındı.Sanık savunmada, 2005'te 5 ay süreyle FETÖ ile bağlantısı bulunan bir okulda çalıştığını söyledi. Çocuklarının FETÖ ile irtibatlı olan okullara göndermekte bir sakınca görmediğini ve bu yüzden yolladığını belirten F.A, "Okul kaliteli bir eğitim veriyordu. Eşimin iş yerine de yakın olduğu için çocuklarımı bu okula yolladım. 11, 7 ve 5 yaşlarında 3 kızım var. Babaları çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını gideremiyor. Bunları da göz önünde bulundurarak tahliyemi talep ediyorum." dedi. Mahkeme heyeti, sanığın tahliyesine karar vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.Aynı mahkemede farklı davalarda tutuklu yargılanan sanıklar T.G, V.B, F.K. ve M.A. ise "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, tutuklu kaldıkları süreyi dikkate alarak, sanıklardan T.G, F.K. ve M.A'ın tahliyesine karar verdi.
Kayseri'de "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan 5 sanıktan 4'üne 6 yıl 3'er ay hapis cezası verildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılanan 5 sanıktan 4'ü, 6 yıl 3'er ay hapis hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesinde 5 ayrı davada yargılanan sanıklardan Kuran öğreticisi tutuklu F.A. ve avukatı salona alındı.

Sanık savunmada, 2005'te 5 ay süreyle FETÖ ile bağlantısı bulunan bir okulda çalıştığını söyledi. Çocuklarının FETÖ ile irtibatlı olan okullara göndermekte bir sakınca görmediğini ve bu yüzden yolladığını belirten F.A, "Okul kaliteli bir eğitim veriyordu. Eşimin iş yerine de yakın olduğu için çocuklarımı bu okula yolladım. 11, 7 ve 5 yaşlarında 3 kızım var. Babaları çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını gideremiyor. Bunları da göz önünde bulundurarak tahliyemi talep ediyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın tahliyesine karar vererek, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Aynı mahkemede farklı davalarda tutuklu yargılanan sanıklar T.G, V.B, F.K. ve M.A. ise "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 6 yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyeti, tutuklu kaldıkları süreyi dikkate alarak, sanıklardan T.G, F.K. ve M.A'ın tahliyesine karar verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.