pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ünver İle Görüştü

31.05.2017 - 13:38, Güncelleme: 31.05.2017 - 13:38
 

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Ünver İle Görüştü

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.Ünver'in, inşaat halindeki Nevşehir Külliyesi'ndeki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette, Çelikbaş oda çalışmalarına yönelik bilgi verdi.Belediye Başkanı Ünver ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, belediye olarak son dönemde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarına ilişkin konuklarına bilgi aktardı.Kente önemli bir eser daha kazandırmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Ünver, inşaatı devam eden külliyede 11 bin 500 kişinin ibadet edebileceği cami, konferans salonu, kütüphane, dini eğitimlerin gerçekleştirileceği çeşitli sosyal donatıların bulunacağını anlattı.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Ziraat Odası Başkanı Salih Çelikbaş ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Ünver'in, inşaat halindeki Nevşehir Külliyesi'ndeki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette, Çelikbaş oda çalışmalarına yönelik bilgi verdi.

Belediye Başkanı Ünver ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, belediye olarak son dönemde yürütülen alt ve üstyapı çalışmalarına ilişkin konuklarına bilgi aktardı.

Kente önemli bir eser daha kazandırmak için çalışmaları sürdürdüklerini belirten Ünver, inşaatı devam eden külliyede 11 bin 500 kişinin ibadet edebileceği cami, konferans salonu, kütüphane, dini eğitimlerin gerçekleştirileceği çeşitli sosyal donatıların bulunacağını anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.