pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri Belediyesinin Kaldırım Çalışmaları

30.05.2017 - 17:03, Güncelleme: 30.05.2017 - 17:03
 

Suşehri Belediyesinin Kaldırım Çalışmaları

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, kaldırım çalışmalarına başladı. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, kaldırım çalışmalarına başladı. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın ilçeye hayırlı olmasını diledi. Çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksel, "Başlanan kaldırım çalışmaları, yollarımızın yapımı için atılan büyük bir adımdır. Yıllardır yapımı bekleyen Erzincan Caddesi ile belediye binası arasındaki bölümde kaldırım çalışmalarına başladık. Daha sonra Sivas Caddesi, Erzincan Caddesi, Ordu ve Kösedağ Caddelerimizdeki çalışmalarımızı yaz sezonu sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemiz değişiyor ve gelişiyor." diye konuştu. Çalışmalar esnasında ister istemez vatandaşlara bir takım sıkıntılar yaşattıklarını belirten Yüksel, "Bu konuda halkımızın sabrını istiyoruz. İnşallah en kısa sürede bu hizmetler tamamlanacak ve en güzel hizmetler halkımıza sunulacaktır." dedi.
SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, kaldırım çalışmalarına başladı. Suşehri Belediye Başkanı Fazlı...

SİVAS (AA) - Suşehri Belediyesi, altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, kaldırım çalışmalarına başladı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan çalışmanın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yüksel, "Başlanan kaldırım çalışmaları, yollarımızın yapımı için atılan büyük bir adımdır. Yıllardır yapımı bekleyen Erzincan Caddesi ile belediye binası arasındaki bölümde kaldırım çalışmalarına başladık. Daha sonra Sivas Caddesi, Erzincan Caddesi, Ordu ve Kösedağ Caddelerimizdeki çalışmalarımızı yaz sezonu sonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. İlçemiz değişiyor ve gelişiyor." diye konuştu.

Çalışmalar esnasında ister istemez vatandaşlara bir takım sıkıntılar yaşattıklarını belirten Yüksel, "Bu konuda halkımızın sabrını istiyoruz. İnşallah en kısa sürede bu hizmetler tamamlanacak ve en güzel hizmetler halkımıza sunulacaktır." dedi.

Suşehri Belediyesinin Kaldırım Çalışmaları

Suşehri Belediyesinin Kaldırım Çalışmaları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.