pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkentin "Asker Çarşısı" Yenileniyor

26.05.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.05.2017 - 14:58
 

Başkentin "Asker Çarşısı" Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesince, "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'ndaki 80 iş yerini yenileme çalışmaları başlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'ndaki 80 iş yerini yenileme çalışmaları başlatıldı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı Bakım-Onarım ekiplerince, Celal Bayar ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarları arasında yaya geçişinin sağlandığı ve askeri malzemeler gibi çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çarşıda bulunan 80 iş yeri, daha estetik ve kullanışlı hale getirilecek.Çalışmaları 2 etap halinde yürütülecek olan çarşının yürüyen merdivenini kullanıma hazır hale getiren Büyükşehir ekipleri, merdiven inişlerinde de yolcuların eşyalarını kolay taşıyabilmeleri için rampalar yapacak. Ekipler, alt geçit çarşısının elektrik tesisatını, aydınlatma ve havalandırma sistemlerini de yeni baştan elden geçirecek. Gar ile Ankaray arasında yaya geçişini sağlayan Anadolu Kapalı Çarşısı’ndaki tadilat çalışmalarının 2 ayda tamamlanması hedefleniyor. Çarşının, sefer sayıları günde 200’e kadar çıkacak banliyö hattının 2018'de devreye girmesiyle birlikte, büyük yaya hareketliliği kazanması bekleniyor.
Büyükşehir Belediyesince, "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'ndaki 80 iş yerini yenileme çalışmaları başlatıldı

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesince, "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'ndaki 80 iş yerini yenileme çalışmaları başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı Bakım-Onarım ekiplerince, Celal Bayar ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarları arasında yaya geçişinin sağlandığı ve askeri malzemeler gibi çeşitli ihtiyaç malzemelerinin bulunduğu çarşıda bulunan 80 iş yeri, daha estetik ve kullanışlı hale getirilecek.

Çalışmaları 2 etap halinde yürütülecek olan çarşının yürüyen merdivenini kullanıma hazır hale getiren Büyükşehir ekipleri, merdiven inişlerinde de yolcuların eşyalarını kolay taşıyabilmeleri için rampalar yapacak. Ekipler, alt geçit çarşısının elektrik tesisatını, aydınlatma ve havalandırma sistemlerini de yeni baştan elden geçirecek.

Gar ile Ankaray arasında yaya geçişini sağlayan Anadolu Kapalı Çarşısı’ndaki tadilat çalışmalarının 2 ayda tamamlanması hedefleniyor. Çarşının, sefer sayıları günde 200’e kadar çıkacak banliyö hattının 2018'de devreye girmesiyle birlikte, büyük yaya hareketliliği kazanması bekleniyor.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.