pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Organize Suç Örgütü Davası

26.05.2017 - 13:48, Güncelleme: 26.05.2017 - 13:48
 

Kayseri'deki Organize Suç Örgütü Davası

Haklarında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, dolandırıcılık, tehdit ve yağma" gibi suçlardan dava açılan 4'ü kadın 27 sanığın yargılanmasına başlandı- Tutuklu sanıklardan 14'ü ilk duruşmada tahliye edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, haklarında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, dolandırıcılık, tehdit ve yağma" gibi suçlardan dava açılan 4'ü kadın 27 sanık hakim karşısına çıktı. Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, 19'u tutuklu 27 sanık ile avukatları katıldı. 25 müştekiden bazıları da duruşmayı takip etti.İddianamenin özetinin okunmasının ardından savunmaları alınan sanıklar, üzerilerine atılı suçlamaları reddetti.Sanıklardan A.D, A.İ, A.D.Ç, C.G, H.Y, H.Y, İ.E, M.K, M.Ö, M.A, N.T.Ç, R.Y, R.U ve Z.T'yi tutuklulukta geçirdikleri süre, delillerin toplanmış olması ve suç vasfının değişme ihtimali göz önünde bulundurularak tahliye eden mahkeme heyeti, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.- OlayKayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen yıl başlatılan çalışmada, yağma, tehdit, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan elde edilen mal varlığının aklanması suçlarını işlediği tespit edilen 27 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış, zanlılardan 19'u tutuklanmıştı. Şüpheliler hakkında, "Birden fazla kişi tarafından birlikte suç örgütünün korkutucu gücünden yararlanarak tehdit, suç işleme amacıyla örgüt kurma ve yönetme, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, serbest meslek sahibinin banka aracı kılınarak dolandırıcılığı, suç örgütünün oluşturduğu korkutucu güçten yararlanarak örgüte yarar sağlamak için senedin yağması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından dava açılmıştı.
Haklarında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, dolandırıcılık, tehdit ve yağma" gibi suçlardan dava açılan 4'ü kadın 27 sanığın yargılanmasına başlandı- Tutuklu sanıklardan 14'ü ilk duruşmada tahliye edildi

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, haklarında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve yönetme, dolandırıcılık, tehdit ve yağma" gibi suçlardan dava açılan 4'ü kadın 27 sanık hakim karşısına çıktı.

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, 19'u tutuklu 27 sanık ile avukatları katıldı. 25 müştekiden bazıları da duruşmayı takip etti.

İddianamenin özetinin okunmasının ardından savunmaları alınan sanıklar, üzerilerine atılı suçlamaları reddetti.

Sanıklardan A.D, A.İ, A.D.Ç, C.G, H.Y, H.Y, İ.E, M.K, M.Ö, M.A, N.T.Ç, R.Y, R.U ve Z.T'yi tutuklulukta geçirdikleri süre, delillerin toplanmış olması ve suç vasfının değişme ihtimali göz önünde bulundurularak tahliye eden mahkeme heyeti, eksikliklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi.

- Olay

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen yıl başlatılan çalışmada, yağma, tehdit, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan elde edilen mal varlığının aklanması suçlarını işlediği tespit edilen 27 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alınmış, zanlılardan 19'u tutuklanmıştı.

Şüpheliler hakkında, "Birden fazla kişi tarafından birlikte suç örgütünün korkutucu gücünden yararlanarak tehdit, suç işleme amacıyla örgüt kurma ve yönetme, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, serbest meslek sahibinin banka aracı kılınarak dolandırıcılığı, suç örgütünün oluşturduğu korkutucu güçten yararlanarak örgüte yarar sağlamak için senedin yağması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet" suçlarından dava açılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.