pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Yetim Çocuklara Piknik

22.05.2017 - 14:28, Güncelleme: 22.05.2017 - 14:28
 

Sivas'ta Yetim Çocuklara Piknik

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Bir El de Sen Uzat" gönüllerinin organizasyonuyla, Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneği ve hayırsever iş adamı Ali Öztürk'ün...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Bir El de Sen Uzat" gönüllerinin organizasyonuyla, Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneği ve hayırsever iş adamı Ali Öztürk'ün katkılarıyla yetim çocuklar için Paşabahçe Mesire Alanı'nda piknik düzenlendi.Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın katkısıyla düzenlenen programda, yetim çocuklar ramazan ayı öncesinde eğlenme fırsatı buldu.Pikniğe katılan yetim çocuklara ve ailelerine öğle yemeği ikram edildi ve çocuklara oyuncak dağıtıldı.Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, pikniğe maddi ve manevi katkılarından dolayı iş adamı Öztürk'e teşekkür etti.Pikniğe Belediye Başkan Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı ve Erdoğan Yuvacı ile yetim çocuklar ve aileleri katıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ta "Bir El de Sen Uzat" gönüllerinin organizasyonuyla, Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneği ve hayırsever iş adamı Ali Öztürk'ün...

SİVAS (AA) - Sivas'ta "Bir El de Sen Uzat" gönüllerinin organizasyonuyla, Sivas Belediyesi, Hayat Ağacı Derneği ve hayırsever iş adamı Ali Öztürk'ün katkılarıyla yetim çocuklar için Paşabahçe Mesire Alanı'nda piknik düzenlendi.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkanı Sami Aydın'ın katkısıyla düzenlenen programda, yetim çocuklar ramazan ayı öncesinde eğlenme fırsatı buldu.

Pikniğe katılan yetim çocuklara ve ailelerine öğle yemeği ikram edildi ve çocuklara oyuncak dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, pikniğe maddi ve manevi katkılarından dolayı iş adamı Öztürk'e teşekkür etti.

Pikniğe Belediye Başkan Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı ve Erdoğan Yuvacı ile yetim çocuklar ve aileleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.