pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mezun Öğrenciler İçin Program Düzenlendi

22.05.2017 - 12:58, Güncelleme: 22.05.2017 - 12:58
 

Mezun Öğrenciler İçin Program Düzenlendi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki yüksek okullardan mezun olan öğrenciler için program düzenlendi.Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki yüksek okullardan mezun olan öğrenciler için program düzenlendi.Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Koçali, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede bulunan yüksek okul öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Koçali, "Bu yıl da okulumuzdan yaklaşık 160 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sebeple bu mezun olan öğrencilerimize mezuniyet programı düzenlemenin mutluğunu yaşıyoruz. Bu programın yapılmasında emeği olan yönetimdeki kardeşlerimize, ve sponsor olan ilçe esnaflarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Programda, mezuniyet pastası da kesildi.
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki yüksek okullardan mezun olan öğrenciler için program düzenlendi.Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesindeki yüksek okullardan mezun olan öğrenciler için program düzenlendi.

Suşehri Yüksek Okullarını Koruma Geliştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Koçali, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede bulunan yüksek okul öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Koçali, "Bu yıl da okulumuzdan yaklaşık 160 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sebeple bu mezun olan öğrencilerimize mezuniyet programı düzenlemenin mutluğunu yaşıyoruz. Bu programın yapılmasında emeği olan yönetimdeki kardeşlerimize, ve sponsor olan ilçe esnaflarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Programda, mezuniyet pastası da kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.