pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Elbisesine Gizlediği Uyuşturucu Bulundu

19.05.2017 - 17:38, Güncelleme: 19.05.2017 - 17:38
 

Elbisesine Gizlediği Uyuşturucu Bulundu

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir otomobilde bulunan şüphelilerin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ve 83 gram...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir otomobilde bulunan şüphelilerin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ve 83 gram eroin ele geçirdi.Alınan bilgiye göre, rutin yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, Adana Aksaray kara yolu Taşpınar belde yol ayrımında 68 KY 622 plakalı otomobili durdurdu.Otomobilde bulunan F.K. ve Ş.K.'nin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, şüphelilerin iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ile 83 gram eroin ele geçirdi.Araçta bulunan F.K. ve Ş.K. gözaltına alındı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir otomobilde bulunan şüphelilerin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ve 83 gram...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir otomobilde bulunan şüphelilerin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ve 83 gram eroin ele geçirdi.

Alınan bilgiye göre, rutin yol uygulaması yapan jandarma ekipleri, Adana Aksaray kara yolu Taşpınar belde yol ayrımında 68 KY 622 plakalı otomobili durdurdu.

Otomobilde bulunan F.K. ve Ş.K.'nin üst aramasını yapan jandarma ekipleri, şüphelilerin iç çamaşırlarına gizlenmiş 7 gram esrar ile 83 gram eroin ele geçirdi.

Araçta bulunan F.K. ve Ş.K. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.