pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ersem 85 Ülkeden 247 Öğrenciyi Mezun Etti

17.05.2017 - 17:43, Güncelleme: 17.05.2017 - 17:43
 

Ersem 85 Ülkeden 247 Öğrenciyi Mezun Etti

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (ERSEM), yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Türkçe Öğrenim Programı"nı bitiren 85...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (ERSEM), yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Türkçe Öğrenim Programı"nı bitiren 85 farklı ülkeden 247 öğrenci mezun oldu.Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, ERSEM Müdürü Prof. Dr. Derviş Karaboğa'nın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. ERSEM Türkçe Öğrenim Koordinatörü Emre Gökduman, "Yorgun ama gururlu ve mutluyuz. Bir babanın evladının mürüvvetini gördüğünde yaşadığı gururu ve mutluluğu yaşıyoruz. Bugün burada 247 yabancı uyruklu öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşamaktan onurluyuz." ifadelerini kullandı.ERSEM Müdürü Karaboğa da uluslararası bir eğitim merkezi konumuna geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:"Bizler kurumumuzda sadece Türkçe eğitimi vermiyoruz. Birçok dalda eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda inşaat sektöründen doğal gaz sektörüne kadar faaliyet gösteren ustalar, artık yeterlilik belgesi almak zorunda olacaklar. Bizler de ERSEM olarak, Mesleki Yeterlilik Kurumunun sınav merkezi olmaya çalışmaktayız. Yakında yapılan çalışmalar neticesinde Kayseri bölgesindeki tüm ustalara yeterlilik belgesi vermeye başlayacağız."Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise mezun olan yabancı uyruklu öğrencilere başarılar diledi. Konuşmaların ardından tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi, şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve şarkıların seslendirilmesinin ardından sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (ERSEM), yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Türkçe Öğrenim Programı"nı bitiren 85...

KAYSERİ (AA) - Erciyes Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nin (ERSEM), yabancı uyruklu öğrencilere yönelik "Türkçe Öğrenim Programı"nı bitiren 85 farklı ülkeden 247 öğrenci mezun oldu.

Sabancı Kültür Sitesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan, ERSEM Müdürü Prof. Dr. Derviş Karaboğa'nın yanı sıra çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

ERSEM Türkçe Öğrenim Koordinatörü Emre Gökduman, "Yorgun ama gururlu ve mutluyuz. Bir babanın evladının mürüvvetini gördüğünde yaşadığı gururu ve mutluluğu yaşıyoruz. Bugün burada 247 yabancı uyruklu öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunu yaşamaktan onurluyuz." ifadelerini kullandı.

ERSEM Müdürü Karaboğa da uluslararası bir eğitim merkezi konumuna geldiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Bizler kurumumuzda sadece Türkçe eğitimi vermiyoruz. Birçok dalda eğitimlerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda inşaat sektöründen doğal gaz sektörüne kadar faaliyet gösteren ustalar, artık yeterlilik belgesi almak zorunda olacaklar. Bizler de ERSEM olarak, Mesleki Yeterlilik Kurumunun sınav merkezi olmaya çalışmaktayız. Yakında yapılan çalışmalar neticesinde Kayseri bölgesindeki tüm ustalara yeterlilik belgesi vermeye başlayacağız."

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ise mezun olan yabancı uyruklu öğrencilere başarılar diledi.

Konuşmaların ardından tören, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi, şiir dinletisi, tiyatro gösterisi ve şarkıların seslendirilmesinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.